Yildirim35 Sevgikaya1525 Buca kadın doğumda kime gidiyorsunuz acaba birde önceki doğumunuz normal miydi sezeryann mı?
Sevgikaya1525 Yildirim35 oğlumda Mehmet bora bozgeyik idi ayrıldı şuan bu gebeliğimde Muhammed cevat şerif hocaya gidiyorum çok memnunum babacan pozitif tatlı biri idi ilk doğumunda norml oldu Allah nasip ederse bu da norml olck
nurdaneg0716 Sevgikaya1525 canım şu an 6+4 haftaya aldım gittiğimde 7+3 olucak ben iki defa gitmemek için bekledim ikinci gebeliğim çünkü ne olacağını bildiğim için biraz sabretmek istedim😄
Sevgikaya1525 nurdaneg0716 hadi hayırlısı bakalm cnm ay bende ikinci ama korkuyordum o yüzden erken Bi kez gittim😀
nurdaneg0716 Sevgikaya1525 benimde ikinci bı oğlum var inşallah bu kız olur çok dua ediyorum 🤲🏻 içimden de öyle geçiyor bakalım
Sevgikaya1525 Yildirim35 cenk beye hiç gitmedim ama cevat bey arayınca bulamadığım doktorda o kdar çok ilgili babacan ve konuşması ile insanı rahatlatan biri
Yildirim35 Sevgikaya1525 anladım peki bilginiz var mı sezeryandan genel anestezi mi yapıyorlar acaba?
Sevgikaya1525 Yildirim35 hiç bilgim yok ama kuzenim Bi kaç yıl önce yaptı sadece sırtından iğne yapark anestezi verildi
Sevgikaya1525 nurdaneg0716 ya hadi hayırlısı cnm sen bana ben sana dua edelim benimde Bi oğlum var bunu kız istiyorum tabi herşeyden önce sağlık olsun 🥰
Selcanmeral Busra3598 ben doğumumu çınarlı hastanesinde yapıcam doktorum dışardan gelicek ilk doğumumda orda oldu çok rahat ettim ilgililer tavsiye ederim
Yildirim35 Sevgikaya1525 ayy çok sevindim bi kaç yerde duymuştum devlet hastanesi sezeryanda genel anestezi yapıyor diye o yüzden emin olamadım çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🥰
Minikfasulyem_1 Busra3598 izmir çiğli ekol irfan beyin takipli hastasıyım kendisinden çok memnunum arkadaşlarımda onunla doğum yaptı ve onlarda çok memnun kaldı ☺️
nurdaneg0716 Busra3598 Ay benimde 7 Ekim canım sende kese kalp atışı oluşmuş muydu bende yarın gidicem bakalım ne dicek
Busra3598 nurdaneg0716 nurdaneg0716 kalp atışını dinletmedi doktor kahverengi leke geliyor benim 3 gündür biraz endişeliyim
delibirhatun297 Busra3598 izmir şehir hastanesini önerebilirim. Bu sene maddi sorunlar sebebiyle özelde değil de şehir hastanesinde acil sezaryen ile doğum yaptım. Hem oğluma hemde bana çok güzel baktılar daha o gün ilk defa gelmeme rağmen. Tavsiye ederim. :)
Rabissk delibirhatun297 Nasıldı süreciniz anlatır mısınız ben de orda yapacağım da odalar nasıl kaç kişilikti?
Busra3598 delibirhatun297 evet anlatır mısınız süreç nasıldı o dalar doktorlar kötü davrandılar mı doğum anında belki bende yaptırabilirim nasip olursa
turanmom delibirhatun297 tecrübelerinizi paylaşır mısınız 35haftalıgım. Bende sezerim olacağım. Süreç nasıl ilerliyor. Amlyt sonrası odaya geçmeden başka yerde bekletiliyormuş sanırım onlar falan nasıl oluyor. Doktorunuz kim birde 😀