plajterligi Adnanziyagil ay ben ben🫠 benimde 6 Aralık zaman geçmiyooo denemenin ilk ayındayız hsg çekildim adet bittiği gün
Adnanziyagil Adetimin 15.gunundeyim yumurtlama testi yapamadım sartlar geregi elime gecmedi bu ay uygulamada yumurtlama gosteriyor gecmiş midir bilemedim simdi sizce ?🥲🥲🥲🥲
aslik1 Adnanziyagil ay ben uygulamaya kalsam yumurtlama günümü es geçiyordum resmen öyle diyim. Ovülasyon önemini anladım bu süreçte
adatuna Adnanziyagil bugün çatlama oldu geç yumurtlama yaşadım ilk defa 3 aydır deniyoruz kısmet artık 😂
Adnanziyagil beyzabs hadi bakalım insallah birbirimize guzel haberler veririz hepimiz 😍allah isteyen herkese nasip etsin insallah bir an once🤲❤️
plajterligi Adnanziyagil valla ya bende sürekli burda dolanıyorum 😂2 yaşında oğlum var bi an gaza geldim ikisi olsun bitsin diye ama arada 2 yaş krizi tutuyor acaba emin miyim diyorum o yüzden acilen aralık gelmeli direk kan vericem 😂
Adnanziyagil beyzabs yani yumurtlama testi kullanmadım ama 15.gününe denk gelecek sekilde degerlendirdim umarım olur 🥹