Bktakdmr Burnosunn_annesi ben 5+2 de gittim doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi bana ya şu an 6+4 teyim o zaman oluştu bebeğimin kalp atışları demekki🥹
Burnosunn_annesi Gizemsuu sana da maşallah canım Rabbim kolay hamilelik geçirip yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💚💚
Burnosunn_annesi Kızlar ikinci gebeliğim ilki erkek bebekti bulantı kusma hersey vardı bundanda başladı bir gün önce hafiften ama uyku halim var ama gögüs şişkinliği agrısı sizdede varmı ☺️
Egemenin_Annesii Burnosunn_annesi Benmde 2. Gebeliğim 1 oğlum var oğlumda çok kusardım bunda sadece miğdem bulanıyor kokulara karsı çok hassas oldum bide sürekli uykum geliyor önce sağlıklı olsun sonrada 1 kızım olsun istiyorum bunu 😄
Gizemsuu Burnosunn_annesi bende hafif göğüs hassasiyeti sabahları hafif bulantı dışında hiç bir belirti yok
Eliferimm Egemenin_Annesii İlk kızım tüp bebekti şimdi doğal yolla 5 haftalığım sürekli tatlı tatlı gündüz uykusuna yatardım kesin kız derlerdi şimdi yine öyleyim ilk kızım da da ekşi aşerdim ilk bunda da öyle tabi cinsiyet için çook çok erken ama kızlar genelde böyle oluyor :)
Burnosunn_annesi Egemenin_Annesii kesem yayık şekilde yuvarlak değil gibi bilmiyorum ilkiyle farklıyım ama şuan ikinc gebelik daha heyecanlı🤭
Gizemsuu Benimde yarın tam 7 haftalık benimde doktor randevum var dualarınızı bekliyorum ilk gebeliğim sağlıkla evladımı kucağıma almayı nasip etsin Allah 🤲🏻🤲🏻🩷 benim kesem de yuvarlak
Burnosunn_annesi Gizemsuu Rabbim hayırlı kolay bir hamilelik geçirip sağlıkla bebişini kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💚
Dolunay_dolunay Gizemsuu Güzel haberlerle gel inşallah Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥰
snglaltn Gizemsuu 9 haftalık benimki çok kötü mide bulantısı var :( hagtaya randevum dua edin hiç bi sorun olmasın