Neslihan_42 Morkalpannesi Amin inşallah, birbirimizi tanımıyoruz ama tüm anne adayları, bebek isteyen herkes dualarımda. ❤️🤲🏻
Kubra6642 Morkalpannesi doktorum da normal dedi ama korkuyorum ilk gebeliğim de kalbi durdu o yüzden biraz endişe ediyorum
Morkalpannesi Kubra6642 hiç sıkıntıya girme kuzum içini ferah tut dediğim gibi kiminin geç kiminin erken görünüyor o yüzden şimdi felaket senaryoları yazmaya gerek yok 🥰
Eliferimm Egemenin_Annesii İlk kızım tüp bebekti şimdi doğal yolla 5 haftalığım sürekli tatlı tatlı gündüz uykusuna yatardım kesin kız derlerdi şimdi yine öyleyim ilk kızım da da ekşi aşerdim ilk bunda da öyle tabi cinsiyet için çook çok erken ama kızlar genelde böyle oluyor :)
Kubra6642 Morkalpannesi inşallah doktorum hersey yolunda dedi vajinal baksak duyabiliriz ama gerek yok dedi.
Neslihan_42 Kubra6642 gebelikte de Ayşegül hocayı tercih ettim ben, memnun kaldığım için. Size kalmış bir durum. Sizin doktorunuz kim ?
Eda42_ Kubra6642 Ayşegül hanım hangi hastanede ilgili mi doktor bende Konya’da yaşıyorum iyi bir doktora gitmek istiyorum öneriniz var mı maddiyat da çok Yok
Morkalpannesi Kubra6642 bak aynen karından zor görünüyor bazen hani belki çoktan oluşmuştur ama karından görünmüyordur zaman ver