Kubra6642 Eda42_ bn Ayşegül hanimi bilmiyorum secil hanıma gitmiştim ilk gebelikte ilgiliydi simdi farklı doktora gidiyorum halis özdemir çok ilgili muane ücreti pahalı biraz
Eda42_ Neslihan_42 anladım canım sağol devamlı gideceğim bir doktor olacağı. İçin maddiyat da biraz sıkıntı işte hayırlısı bakalım
Yuuki QueenMommy ayy ben seni kullanıcı adından tanıdım 2021 de doğum yapmıştım ve şuan aynı haftadayiz 😃
QueenMommy Yuuki Öylemi Kız ne hafıza var ben kimseyi hatırlamıyorum evet 2022 de şubatta doğum yaptım şimdi yşne hamileyim 😂😂
Eda42_ Neslihan_42 Oraya bir arkadaşım gitti tabi o çocuk tedavisi için oda memnun olmadı şehir hastanesinde var mı bildiğiniz duyduğunuz
Neslihan_42 Eda42_ şehir hastanesinde yok ama doktoruma sorayım olur mu gittiğimde muhtemelen tavsiye edeceği biri vardır. Buradan mesaj atarım size
Neslihan_42 Eda42_ Merhaba, Mete bertizlioğlu Selçuk Tıpa geçmiş. Sevcan Sarıkaya Şehir Hastanesindeymiş. İki doktor içinde iyi yorumlar aldım. Bi araştır istersen sende. 🙏🏻
THM Ceren1996 kalp atışını Nezaman duydunuz. Ben 7+4 perşembe günü gidecem inşalalh duyarım. Cumartesi gittik duyamadık 😥🤲
Dolunay_dolunay THM inşallah duyarsın canım ben de kesin olsun karnımdan bakılsın diye kese için bile gitmedim 7. Haftamı bekledim 7+4 gittim 2 mutluluğu birden yaşadım sana da nasip olsun inşallah tüm duam seninle ve bebiş isteyen dileyen herkese 🙏🏻🤍