• vajinalmantarEnfeksiyon

BsrArif internete kalirsa hepimiz olumcul hastayz hepimiz depresyondayz hepimiz kanseriz hic arastirma 🙂)

liya Peceteyi degistirmekte iyi oluyor ama annenizin oneriside mantikli guzel denemek lazim

Bir şişeye sirkeli su yapınve pamukla silin. 2-3 saatte bir tekrarlayın rahatlatıyor.

• liya bunu yanıtladı.
    • liya bunu beğendi.

liya bol bol su iç ve hergün pamukla elma sirkesiyle vajınanı temizle iyi geliyor

• liya bunu yanıtladı.
      • liya bunu beğendi.

GokhanYaylkan çok su içiyorum ama yinede oluyor gebe öncesi hiç dikkat etmezdim kendime en ufak bşy yaşamadım şuan dikkat içindeyim sorunlar sırasıyla

5 gün sonra

liya benimde öyleydi ama sirke temizle iyi geliyor pamukla yakıyor ama iyi geliyor

• liya bunu yanıtladı.

GokhanYaylkan peki temizliği nasıl yapıyorsun jilet ağda .? şimdi hafif yanma oluyor sirke yakıyor jilet vursak enfeksiyon olurmu bilemiyorum doktora gitmeme daha da var 😓

Smtsmyy sirkeli su bende yapmistim gercekten aninda iyi geliyo muhtesem bisey

liya ben lazerle aldırmıştım daha önceden o yüzden onu bilmiyorum ama benimde akıntım çok oluyordu ve idrarım takıyordu acayip kaşıntıdan kanayıp yara oluyordu ama hani elma sirkesi ne bilim bir zarar cildin hassas da olabilir alerjinde o yüzden bilmiyorum hani ama ben ilk ılık suyla sabunla temizleyip sonra elma sirkesi günde 1 kere uyguladım yatarken ve ferahladı birde iş çamaşırında sık sık değiştir ve pamuklu kullan ama yinede işte kişiden kişiye değişir bir doktora sor bak bu bebeklere sürülen bepanten var ya oda iyi geliyormuş ama ben denemedim duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

liya Zaten intap olduğu için yanıyor oda ama işte hergün yapınca ferahlıyor yanma falan kalmıyor

Gebeliğimin ilk haftalarında geldi başıma allah bi daha yaşatmasın delirecektim kaşıntıdan 29 mayıs doğum hastanesine gittim gece 3 de doktor akıntı dan örnek aldı teste gönderdi bişey çıkmadı gyno-lomexin diye bi ilaç verdi doktor vajinal fitil 3 tane vardı 3 gün arayla 1 er tane kullandım son ilacı kullandığım gün kaşıntı gitti 11+1 im şimdi hala hiç bir şikayetim yok allah'a şükür verilen ilacı kullanın mantar size de Bebeğinize de çok zararlı allah korusun

Merhaba sizlere bir sorum olacaktı vajınada hafif ağrılı bir ağırlık var sanki neden olabilir 😔 başına gelen var mı bişey bilen ??

Sebla55

Smtsmyy benim de oluyo ilk baştan beri sanki terlemişim gibi bazen sarı renkte geliyo bi kaç damla ama genç olarak sulu geliyo bana üromisin verdi bide hap vermiş ama üromisin tek kullanımlık kızlar onu yaptım içtim kullananlarda sıkıntı çıkmamış ama hap kullanmadım içinde ilk 3 ay kullanmasın yazıyor doktora güvenemedim

Smtsmyy sirkeli suyu nasıl yapıyosun benim kaşıntım Yok ama enfeksiyon var 🙂)