liya erken doğum sebebi var arkadaştan biliyorum
vajinalmantarEnfeksiyon
SürekLi kuru tutman Lazım ısLakken kaşıntı aşırı artıyo iLk doğumumda ağLadığım zamanLarı biLirim resmen oturamayacak haLe geLmiştim iLaçsız geçirmek için ama kuru tutunca zamanLa geçmeye başLıyo günlük pedLer işe yaramıyo sık sık peçete koy we ısLanmadan değiştir kısa sürede sönmeye başLıyo kuru kaLdığında mantar besLenemediiği için sönmeye başLıyo çok geçmiş oLsun
Snmscl benimde kaynanam bana maydonoz kaynatıp leğene çömel buharında dur demişti o geldi aklıma birden😂
Bende de oluyo sirkeli suyla temizliyorum sürersem arko krem sürüyorum sirkeli su çok iyi geliyor gerçekten
HilalCeylan1 kız doğurursun öyle 😂
Elma sirkesiylemi banada anlatır mısınız su sırkelı suyla yıkamayı
liya çok su tüket ve lavaboda sirkeli su ile yıkan mantarın çoğalmasını önlüyor
liya doktorum bana krem verdi rahatlatıyor en azından krem isteyebilirsiniz doktorunuzdan
HilalCeylan1 hahahah evet ya sorma hııııı😛
deletedmom11 aynen haklısın sürekli çamaşır değiştirmek ve kurı tutmak ama işte o akıntı kurı kalmasına izin vermiyor bebiş için her şey 😅
HilalCeylan1 maydonoz çok zararlı yemeside suyuda bence düşük nedeni
Smtsmyy elmamı🍎 üzümmü🍇 cicim bu sirke
Betulkadir birdaki kontrolde krem istiyeceğim :/ doktorlarda bi garip zaten tam net açıklama yok 💦
liya bende geçirdim ilaç kullanmadım. Karbonatli su ve sirkeli suyla yikiyodum günde iki kere diğer zamanlar suyla temizliyodum. İç çamaşırımi kaynar suyla yıkayıp utuledim hep. Birde travazol krem sürdüm ama ilk zamanlar acayip kasindirdi. Kefir yoğurt ile beslenin ve karbonhidrat hamur işi çok.yemeyin. probiyotikler mantarın düşmanıymış. Zor bir süreç ve tabiki ilişkiye girmeyin.
Kızlar benım su gıbı akıntım camasırım ıslak gıbı oluyo sızınde öyle mi 😐