Bende kaşıntıdan ölüyorum ce akıntu oluyor herşey bu kadınlara oluyor vallaha ya
vajinalmantarEnfeksiyon
liya sanki geceleri daha fazla kaşıntı oluyor
HilalCeylan1 aynen cnm vala her sıkıntı bizde baş gösteriyor Allah beterinden sakınsın🙏🏻
liya 4 haftalık hamileyken hamile olduğumu öğrendiğim gün öğrendim enfeksiyon olduğunu ama bebekten dolayı tedavi olamadım. 11 haftamız doldurduğumda artık ağrıdan duramadım ve doktora gittim. Enfeksiyon artmış dedi ilaç verdi. Ama ilaçtan siyaha sirkeli su karışımını bir şırınga çek, vajinadan içine sık demişti, ilaç iyi gelince gerek duymadım. Ama mutlaka sebamed intim temizleyici kullanmalısın canım. Geçmiş olsun.
Meltem fitil zarar vermıyor herhalde doktor gebeyken veriyor
HilalCeylan1 Evet dediğin gibi zarar vermiyor kesınlıkle.Ama gecıci bir surelıgıne gecırıyor ve tekrarlıyor😔
lutfiyearalik sebamed iyi fikir 😉 yşk ederim cicim 🤗
Bol bol su tüket ve bir leğene kaynamış su koy üzerinde durubildiğin kadar dur buhar mikroorganizmaları Yok etmeye fayda edecek birde ıslak kalmasın hiç
liya erken doğum sebebi var arkadaştan biliyorum
SürekLi kuru tutman Lazım ısLakken kaşıntı aşırı artıyo iLk doğumumda ağLadığım zamanLarı biLirim resmen oturamayacak haLe geLmiştim iLaçsız geçirmek için ama kuru tutunca zamanLa geçmeye başLıyo günlük pedLer işe yaramıyo sık sık peçete koy we ısLanmadan değiştir kısa sürede sönmeye başLıyo kuru kaLdığında mantar besLenemediiği için sönmeye başLıyo çok geçmiş oLsun
Snmscl benimde kaynanam bana maydonoz kaynatıp leğene çömel buharında dur demişti o geldi aklıma birden😂
Bende de oluyo sirkeli suyla temizliyorum sürersem arko krem sürüyorum sirkeli su çok iyi geliyor gerçekten
HilalCeylan1 kız doğurursun öyle 😂
Elma sirkesiylemi banada anlatır mısınız su sırkelı suyla yıkamayı
liya çok su tüket ve lavaboda sirkeli su ile yıkan mantarın çoğalmasını önlüyor