Hilalalara Krasivyy bende bekarken minel Sahra diyodum ama insanın çocuğu olacağı zaman hiç birşeyi yakıştırmıyo hep daha güzeline gidiyo istekleri 🥰
Gizem_miros Hilalalara mihrimah cok guzel mihran da guzel oglumu ben koydum ismini 2.cisine koyma hakkim kalmadi malesef koyamiyorum okadar cok isim var ki esime sadece isimleri sececem o sececek istedigini koyacak 😂😂
Krasivyy Hilalalara ben işte rüyamda çok güzel bi kız çocuğu görmüştüm bekarken daha hatta kocamla sevgiliydik demiştim bi gün kızımız olursa koyarım diye ona kısmet oldu çok şükür 🙏 bu ara da sahra da çok güzel isim
Hilalalara Krasivyy evet teşekkürler canım ben rüyada görülüpte konan isimlere inanırım inşallah bahtı güzel olur bal kızın 😇
Hilalalara Zali biri asil bi isim biri temiz ve sade bi isim olsun istedim belki çok yakışmadı iki isim birbirine ama ayrı ayrı ikisinide çok seviyorum bilsem bi kızım daha olacak birini koymazdım ona koymak için bi daha nasip olur mu bilemem 😇
Taila Bizde 30+5 olduk hala adımız yok babası NİLSU olsun dedi ama aklımda pek çok isim var karar veremiyorum içime sinmiyor yinede yazayım fikir olsun size Alara İlayda Zümra Hafsa Beyza İdil İrem İpek Aylin Nilay Afra Mihrimah Ahu yada asu ikisde güzel 🥺🥺
Taila Hilalalara bu arada fikrim tek mihrimahtan yana iki isim düşünüyorsanız mihrimah ağır kalıyor sanki 🤔
Mells Hilalalara bi mihrimahtır gidiyor bu aralar :) çok ağır değil mi yeni jenarasyon çocuklar için ? duru ismini hep çok beğenirim ve ne zaman duru adında bi kız görsem gerçekten adı gibi duru bi güzelliği olur o ismin bi büyüsü var kesinlikle :)
Mimnak İkiside çok güzel isimler bende seviyorum fakat ikisi yanyana gelince isimler biraz güzelliklerini kaybetmiş yani birazda uzun olmus soyadınızda uzunsa hiç koymayın derim :) şimdi sen çağırırken bile ikisini aynı anda kullanamayıp birini seçeceksindir zamanla onun için baştan seç gitsin 😂