Taila Hilalalara en kısa olarak mihrimah su olabilir canım eşim nilsu istiyorum dedi geçen gün onun su kısmından kaldı aklımda 🙂
Zgekomur Hilalalara neden çift isim ? Hayatı boyunca çift isimden çok çeken arkadaşım oldu . Yine siz bilirsiniz tabii ancak duru çok güzel bir isim 👍🏼
Zgekomur Hilalalara bizde de aynı durum vardı eşim Lidya istiyordu ben öykü 👼🏼 Öykü çok şükür son karar oldu çift isim istemediğim için ikna ettim 🤗
Esenn1 Hilalalara canım bence sadece Mihrimah koy yanına ikinci bir isim koymaya gerek yok çünkü zaten uzun bir isim görümcemin kızının adı da Mihrimah sağlıkla doğsun inşallah 😊
Uztembusraomer Sadece mihrimah gayet hos bence degistirmeyin 2isme her zaman karsiyim.kimse 2isimle seslenmeyecek ona okul hayatinda is hayatinda her zaman sikıntı oluyor
Leyna Hilalalara İnsanlara sorarsan onların yorumundan etkilenip asla sonuca varamazsın herkesin zevki farklı canım eşinle karar ver kimseye de danışmayın aynı durumu yaşıyorum safak 35 anca karar verdik kimseyede söylemeyeceğiz doğana kadar
Rumeysaasgin Canım seni üzmek istemem ama ben pek beğenmedim kulağa hoş gelmiyor bence daha başka isimlere bakmanı öneririm ya da duru ya ek başka bir isim çünkü mihrimah pek hoş değil . Ecem duru nil duru gibi daha yakışan şeyler olsa daha iyi olur
tazecikanneee Hilalalara Mihrimah çok beğendiğim bi isim 🙏🏻💓 bizim soyadı da baya heybetli olduğundan güzel durmamıştı ama çok güzel duru kısmı için kararsızım pek yan yana olmamış gibi
Deletedmom197 Hilalalara bence sadece Mihrimah koyun Mihrimah ismi zaten uzun ve ağır bi isim yanına bişey koymayın bence