asli_13 22 haftalık hamileyim hala içiyorum. Sabah akşam içiyordum başta ama şu an günde bir tane içince yetiyor. Bir iki gün içmezsem sabah direkt kusuyorum o yüzden bırakamadım hala
snylyy nisoom01 bende 12. Haftadayım ilk öğrendiğimdem beri kullanıyotum hala bulanıyor geçmiyor ilacın fayda ettiğini hiç düşünmüyorum günde 4 tanr içiyiyotum ona rağmen bulantılarım çok kötü
cansugunes0210 Ben çok bulantım olmadı çok şükür üşüttügüm zaman kusardım o zaman içerdim bana fayda ediyordu sadece ilaç biraz sersem yapıyor uyku yapıyordu bende ama bana fayda etmişti
Tuyu1 nisoom01 yatmadan önce 2 tane için gün boyu sizi tutuyor yoksa midem bulandı içeyim yapınca hiç bir işe yaramıyor bende çöm kötüydüm ilk zamanlar ilk başta midem bulanınca içiyordum hiç bir işe yaramadı sürekli kusuyordum ama gece iki tane içince bir baktım geçiriyor 😊
mcansu nisoom01 hapı 19-20 de anca bıraktım günde 4 tane içiyordum son hafta 1-2ye düştü şükür sonra rahatladım Benim tamamen kesmedi ama onsuz hepten dayanılmaz oluyordu
Turunculu nisoom01 ilk 5 ay günde 3 4 içiyordum yetmiyordu bide serum yiyordum. 34. Haftam biticek akşamları içmezsem ertesi günüö kusarak geçiyor , benimde sınavım bu oldu 🙃
0049 seyma0661 Kesinlikle çok işe yarıyordu bnde 20 haftaya kadar kullandım arada bi bırakıyordum işe yarıyor mu diye bıraktığım gün çok kötüydüm