nisoom01 kızlar bu hap fayda etti mi size ben 12 haftalık hamileyim 8. haftadan beri kullanıyorum su hafta biraz azaldı gibi oluyor ama sabahları illaki kusuyorum acaba hap işe yarıyor mu yoksa psikolojik olarak mı anlamadım hapı ne zaman bıraktınız siz
seyma0661 nisoom01 benim akşam kusmalarım çok oluyordu bebeği 6.haftada öğrenmiştik ilk muayenede ilaç istedim direkt. Gece 2 tane içiyordum baya rahatlatmıştı beni. 14.haftada da tamamen bıraktım
Balllimmm nisoom01 prilam sayesinde ayakta durdum ben benim kurtaricim oldu. Allah razı olsun üretenden ben çok faydasını gördüm
Gunduzanne nisoom01 her günüm PRİLAMı icat edene dua etmekle geçiyor 😀 bana 4 tane içebilirsin günde dedi ama ben şöyle bi düzen kurdum. Sabah kahvaltıdan sonra bitane içiyorum tüm günüm bulantısız geçiyor. Akşam uyumadan önce içiyorum sabah bulantısız uyanıyorum 7 aydır bu şekilde kullanıyorum bu ilacı
Emeltsb nisoom01 28 haftalık hamileyim hala kullanıyorum ama şimdi 1 e düşürdüm. Bu hapı mutlaka düzenli aynı saatlerde içmek lazım bence ger türlüsünü denedim ama sadece gece uyumadan 2 adet düzenli içince işe yaradı ara vermeyi denedim tekrar başladığımda tam bulantımı kesmesi 2-3 günü buluyor
0049 seyma0661 Kesinlikle çok işe yarıyordu bnde 20 haftaya kadar kullandım arada bi bırakıyordum işe yarıyor mu diye bıraktığım gün çok kötüydüm
Gunduzanne nisoom01 hiç aç içmedim tatlım. Bana hep tok iç dedi . 7 aydır hep tok içiyorum direkt yemekten sonra
asli_13 22 haftalık hamileyim hala içiyorum. Sabah akşam içiyordum başta ama şu an günde bir tane içince yetiyor. Bir iki gün içmezsem sabah direkt kusuyorum o yüzden bırakamadım hala
snylyy nisoom01 bende 12. Haftadayım ilk öğrendiğimdem beri kullanıyotum hala bulanıyor geçmiyor ilacın fayda ettiğini hiç düşünmüyorum günde 4 tanr içiyiyotum ona rağmen bulantılarım çok kötü
cansugunes0210 Ben çok bulantım olmadı çok şükür üşüttügüm zaman kusardım o zaman içerdim bana fayda ediyordu sadece ilaç biraz sersem yapıyor uyku yapıyordu bende ama bana fayda etmişti
Tuyu1 nisoom01 yatmadan önce 2 tane için gün boyu sizi tutuyor yoksa midem bulandı içeyim yapınca hiç bir işe yaramıyor bende çöm kötüydüm ilk zamanlar ilk başta midem bulanınca içiyordum hiç bir işe yaramadı sürekli kusuyordum ama gece iki tane içince bir baktım geçiriyor 😊