Merhaba kızlar burdaki kötü doğum hikayeleri okuyunca yazma gereksinimi duydum çünkü bunlardan çok etkilenen hamile annelerimiz var kısaca doğum hikayemden bahsedeyim gebeliğim boyunca kötü doğum hikayelerini duymamaya okumamaya çalıştım inatla anlatanlara dahi aldanmadım herkesin farklıdır deyip geçtim ve asla kendimi korkutmadım öncelikle ben gebelikte tam 30 kilo aldım ve hiçte yürüyüş yapmıyordum riskli gebelik geçirmiştim 2 ay neyse 40+0 da iken sabah 8 de nişanın gelmişti hiç telaş yapmadım saat 11 de hastaneye geldim 1 de yatışım yapıldı alttan açıklığa bakınca 1 cm vardı fitil verdiler gayet sakindim ve alttan müdahale o kadar da korkulcak bişey değil benim hiç acımamıştı çünkü kendimi kasmamıştım saat 6 gibi sancılarım şiddetlendi ama dayanılmayacak gibi de değildi ve bu arada inanın benim asla acı eşiğim yüksek falan değil 😄 ağda bile yaptıramam saat akşam 8:50 gibi hemşireye büyük tuvaletim geliyor demiştim o da meğersem o bebekmiş sancı geldikçe ıkındım o sırada doktor geldi ooo bebek gelmiş bile dedi sancı çektiğim yatakta beş dk da doğurdum sadece bir kere bağırdım ve çok güzel bir doğum oldu benim için demem o ki kendinizi korkutmasın rahat olun sadece bebeğinize ve sütünüze odaklanın herkese hayırlı doğumlar