Muhammedimm09 Tictack maalesef hiç bir belirtim yoktu hatta doğuma bile dolmuşa binip gittim görümcemle 😄
Muhammedimm09 atmaca53 asla korkma bol bol dua et herşeyin güzel olucağına inan ve öylede oluyo sağlıkla kucağına al inşallah 💖
Sekesek Muhammedimm09 imreniyorum böyle olanlara ben beş altı saat suni sancısı çekiyorum ağrıdan saçımı başımı yolduğum oldu ikinci doğumumda nasıl oluyor böyle iki bağırmada maşallah Allah banada nasip etsin böyle kolay doğumu🤲🏻😿
Muhammedimm09 Sekesek bende 9 saat çektim ama herkesin farklı galiba inşallah ikinci doğumunuz su gibi olur 😍
Firdooo409 Muhammedimm09 oooo Maşallah ❤️ Allah gücüne güç versin inşallah bende öyle hemen toparlanırım
Muhammedimm09 Firdooo409 normal doğumda insan hemen toparlıyo fakat benim kendimi çok yormam çocuğuma süt vermeme engel oldu sen sakın öyle yapma dinlene bildiğin kadar dinlen ki sütün olsun ♥️
mommyaa Muhammedimm09 ya bişey sorabilir miyim doğum anında vajinaya müdahale ediliyor mu ben vajinismus geçirdim oraya biri dokunmaya kalktığında kasılıyorum bir bebek çıkma düşüncesi asla korkutmuyor doğum yapabileceğime inanıyorum ama bir şey girme ya da ne biliyim dokunma vs geriliyorum sırf bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum epizyotomi haricinde bir müdahale ediyorlar mı
Muhammedimm09 mommyaa hayır doğum anında ellemiyorlar fakat ondan önce kaç cm açıklık var diye 3-4 defa bakıyorlar ve doğumdan sonra da maalesef elliyorlar
mommyaa Muhammedimm09 peki doğumdan sonraki işlem plesantayı almak için sanırım değil mi? Dikiş var bir de eğer gerek duyulursa. İkisi de acı veren bir işlem mi?
Muhammedimm09 mommyaa evet plesantayı almak için birazcık acıyor ama dayanılmıcak kadar değil tabikide,dikişten sonra odaya geldikten sonra yani karından bastırarak yapılan bi işlem var içerdeki pis kanı almak içindi galiba
-Arzu-76 Muhammedimm09 şunu çok merak ediyorum doğum başlayınca açılma artınca ve doğum anında vajinada yırtılma çatlama hissi oluyor mu orası da acıyor mu yoksa sadece sancı mi çekiliyor
Muhammedimm09 -Arzu-76 inanın o doğum anı o kadar güzelki hiç yırtılmayı falan hissetmiyorsunuz yani öyle bi his olmadı bende hele çocuk çıktıktan sonra sadece rahatlama hissi oluyor
GlcnAlperen Ay ne güzel, hayırlı olsun analı babalı büyüsün🥹 epizyo açıldı mı? Açıldıysa hissettin mi acaba?? Ben de vajinal doğum yapmak istiyorum nasip olursa ama birtakım korkularım var 😐
Muhammedimm09 GlcnAlperen teşekkür ederim 🙏 hayır açılmadı hakkında hayırlısı ise Allah inşallah nasip eder çok güzel bi an ❣️