Gulsahmdn1 Aysgll1 ay çok güzel 💙 ama eşim ahlas istemiyor ahlaz diye dalga geçerler dedi okulda söylerler falan dedi işte
lemux Gulsahmdn1 Aslında Hz. Meryem’in babasının adı İmran. 🌺 Ümran ismine aşinayız belki ondandır. ☺️ Ahmet Selim Ali Asaf Bera (önüne başka bir isim eklenebilir)
Gulsahmdn1 Suffe Rabb’im ilk olarak hayırlı evlat nasip eylesin inşaallah, gönlünüzden ne geçiyorsa inşaallah olur sağlıkla 🤍
Gulsahmdn1 Mlsaa99 Aile de olmasa bizde düşündük ailede olunca insan geri adım atıyor ☺️ Ne güzel düşünmussunuz adı ile yaşar inşaallah sağlıkla 🤍
Gulsahmdn1 Mnzl2515 masaAllah isimleri çok güzel Adları ile yaşasınlar sağlıkla inşaallah 🤍 öneriniz için teşekkür ediyorum ☺️
Gulsahmdn1 123obd ay benim kuzenim koymak istiyor nasip olursa o yüzden hamza’yi eledik biz çocukluk hayaliymis ona nasip olsun inşaallah 🤍
Gulsahmdn1 Melike4195 Ömer ismini bizde çok seviyoruz herşeye de uyuyor, Ama ailemizde 2 tane var bizde elemek zorunda kaldık ☺️ Adı ile yaşasın sağlıkla inşaallah 🤍
Gulsahmdn1 UmmuHamza masaAllah Allah’ım isimleri ile güzel bir ömür nasıp eylesin 🤍 Fikriniz için çok teşekkür ediyorum 🫶🏻
UmmuHamza Gulsahmdn1 Aminn , Allah razı olsun 🥰 sizinde evladınız hayırla doğsun , hayırlı ömrü olsun 🤍
Gulsahmdn1 Emel_11 Zeyd selim aslinda güzel oluyor seslenince ☺️ Adı ile yaşasın sağlıkla inşaallah 🤍 öneriniz için teşekkür ederim 💙
Emel_11 Gulsahmdn1 teşekkür ederim☺️selim babamın ismi belki koyarım tam karar vermedim ama zeyd kessin olacak ☺️ sizde inşallah içinize sinen bir isim bulursunuz sağlıkla alın kucağınıza 💜
Gulsahmdn1 rumikaa ay bende Ahlas istedim ama ahlaz diye dalga geçerler diye eşim istemedi , Anlamı da çok güzel adı ile sağlıkla yaşasın inşaallah 🤍
Melekyldz16 Gulsahmdn1 ilk oğlumun ismi Ömer asaf şimdi ikinci oğluma hamileyim nasip olursa Duhan Zeyd koycaz 🥰
Gulsahmdn1 Canparee Adı ile sağlıklı bir ömrü olsun inşaallah 🫶🏻 yan yana çok duymadığım bir isim ama uyumu güzel olmuş 🤍