Gulsahmdn1 Birisi dini kız ismi postu açmış bende erkek için açayım hem kendim hemde başkalarına vesile olalım 🤍
dika Gulsahmdn1 Ömer Faruk Muhammed Zeyd Aslan Zeyd olabilir Ali Haydar Musab Ümeyir Enes Hamza Osman Bilal Taha Kerem Zekeriya İbrahim Yahya İsa Süleyman Bunlar geldi
Gulsahmdn1 Suffe Rabb’im ilk olarak hayırlı evlat nasip eylesin inşaallah, gönlünüzden ne geçiyorsa inşaallah olur sağlıkla 🤍
Gulsahmdn1 Mlsaa99 Aile de olmasa bizde düşündük ailede olunca insan geri adım atıyor ☺️ Ne güzel düşünmussunuz adı ile yaşar inşaallah sağlıkla 🤍
Mnzl2515 Gulsahmdn1 Muhammed zeyd 🩷 mustafa Zahid oğullarım yolda olan da Mahir olacak inşallah Onun dışında saki ismini de çok beğeniyorum
Gulsahmdn1 Mnzl2515 masaAllah isimleri çok güzel Adları ile yaşasınlar sağlıkla inşaallah 🤍 öneriniz için teşekkür ediyorum ☺️
Gulsahmdn1 123obd ay benim kuzenim koymak istiyor nasip olursa o yüzden hamza’yi eledik biz çocukluk hayaliymis ona nasip olsun inşaallah 🤍
Gulsahmdn1 Melike4195 Ömer ismini bizde çok seviyoruz herşeye de uyuyor, Ama ailemizde 2 tane var bizde elemek zorunda kaldık ☺️ Adı ile yaşasın sağlıkla inşaallah 🤍
Gulsahmdn1 UmmuHamza masaAllah Allah’ım isimleri ile güzel bir ömür nasıp eylesin 🤍 Fikriniz için çok teşekkür ediyorum 🫶🏻
UmmuHamza Gulsahmdn1 ![https://mutluresim.com/images/2024/11/21/1LobcE.jpeg](https://) Buda kapı süsümüz fikir olsun 🥰
Emel_11 Gulsahmdn1 ben Zeyd koyacağım oğlumun ismini, yanına isim konusunda kararsızız belki selim koyarım 🥲🌸
Gulsahmdn1 Emel_11 Zeyd selim aslinda güzel oluyor seslenince ☺️ Adı ile yaşasın sağlıkla inşaallah 🤍 öneriniz için teşekkür ederim 💙
dika Emel_11 Zeyd ve selim yan yana uyumsuz fikrimi söylüyorum sadece Muhammed Zeyd olabilir aslan Zeyd olabilir
Gulsahmdn1 rumikaa ay bende Ahlas istedim ama ahlaz diye dalga geçerler diye eşim istemedi , Anlamı da çok güzel adı ile sağlıkla yaşasın inşaallah 🤍
Gulsahmdn1 Aysgll1 ay çok güzel 💙 ama eşim ahlas istemiyor ahlaz diye dalga geçerler dedi okulda söylerler falan dedi işte
lemux Gulsahmdn1 Aslında Hz. Meryem’in babasının adı İmran. 🌺 Ümran ismine aşinayız belki ondandır. ☺️ Ahmet Selim Ali Asaf Bera (önüne başka bir isim eklenebilir)