Bbuusra Ftmms12 28’e az kaldı. Gece uykusu yok ayaklarımın altı yanıyor. Oda oda dolaşıyorum. Sinirden ağlama durumuna geliyorum.
Srp53 Bbuusra ben de 27 ye gireceğim bu ayak yanması nerden çıktı yav ateşim var desem yok fazla da yemiyorum yoksa geceleri ayaklarımın altı cayır cayır yanıyor
Bbuusra Srp53 Bende öyle su fazlalığım sınırda şekere karbonhidrata da dikkat ediyorum ama gece yanıyorum. İlk gebeliğimde böyleydi. Az kaldı inşallah geçecek
Hbyildiz Srp53 şekerinize baktırdınız mı? Gebelik şekeriniz vardır muhtemelen,benimde öyleydi şeker çıktı insüline başlattı,bebeğe çok zararı var gebelik şekeri tehlikeli Allah korusun
zeynepramo Ftmms12 35+2 den sesleniyorum buralar çok zor bacım bu gece 5 buçukta oturarak uyuya kalmışım diyeceklerim bu kadar.. 😔🥺
Yaseminince 13 haftadayım bulantım ilk baştan beridir var şu sıra biraz daha azalmış durumda doktordan ilaç istedim sanırım onun etkisi ama uyku sorunum var benimde sürekli uyumak istiyorum 😅
Tazeanne74 Yaseminince doktorum bana da mide bulantısı için prillam verdi sürekli uyuyordum bende sadece o yüzden gece yatmadan önce içmeye başladım.
mucizemgelsin Ftmms12 Bende aynıyım 12. Haftaya gireceğim..🩷 geceleri anksiyete yaşıyorum, ondan uyuyamıyorum. Sabahları da bulantıdan duramıyorum. :(
Ftmms12 mucizemgelsin ya evet benimde kusturmayan bulantım var afedersin ne yapsam geçmiyor temizlik bile yapamıyorum
Aileen 35ten herkese selam olsun… Ah ah o yüz üstü yattığım haftalar nerdesiniz … şimdi sola yatsam sol kalçam sağa yatsam sağ kalçam acıyo, ağrımayan tek bir yerim yok.. tuvalete sürünerek gidiyorum..
Ftmms12 Aileen vay halimize kesin bende çok zorlanacağım bende yüz üstü olmasa uyuyamıyorum Allah yardımcın olsun kuzumm🤲🏻❤️
Mutluluukkk_ 32 den sesleniyorum o zamanlar uyumadığımı sanıyordum 32. Haftaya gelene kadar şimdi zombi gibiyim
Mutluluukkk_ Ftmms12 hem ağırlaştım hem nefes alma problemş başladı hemde sırt ve bel ağrım çok fazla
Cicekanne123 Ftmms12 39 hafta oldum ilk haftalarda iyi uyuyor dum mide yanması dışında oda süt içtikten sonra hafiflerdi son üç dört ay olacak uyku yarı yamalak hele bu son ay ter den sık tuvalete gitmekten hiç uyuyamıyorum 🤦
Dilaradw00 Ftmms12 Allah bizim yardımcımız olsun 😄 anne olmak kolay değilmiş gerçekten doğurmadan bile zorluğunu çekiyoruz