Ftmms12 Kızlar ben 10 + 5 haftalık gebeyim 10 haftalık oldum olalı geceleri yatamıyorum sabahlıyorum ve aşırı bulantım oluyor sizde böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?🤦🏼♀️❤️
bebegimm1633 Ftmms12 Canım ben de 11 haftalık hamileyim şu son 1 haftadır resmen sabah ezanını dinleyip uyuyakalıyorum😅ve düzenli olarak günde 1 kere kusuyorum yalnız değilsiiin🙋🏻♀️
Busedeveci Ftmms12 30. Haftadan bildiriyorum o zamanlar ne çok uyumuşum diyorum. Ne gece ne gündüz bir rahat uyumuyorum. Hiç uykumu alamıyorum. Ağrım oluyor midem yanıyor.
Dilaradw00 Ftmms12 bnde hamileliğimin başından beri yatamıyorum ilk aylar yeni evli olduğum yerimi yadırgadığım için yatamıyordum şimdi huzursuz bacak sendromu mide yanması bacak krampları yüzünden yatamıyorum 😄😄
bebegimm1633 Ftmms12 Gündüz uyuyabiliyorum akşam da uyuyabiliyorum ama gece asla uyuyamıyorum yaa geçer mi onu da bilmiyorum
Aleymomm Busedeveci ay bende resmen öldürüyo bazen kramp ve bacak uyuşması oluyo bir de resmen sabahlıyorum bende 30+2 oldum 😂
Ftmms12 Dilaradw00 ay evet kuzum benimde huzursuz bacak sendromu var ayaklarım çok yanıyor oda etkiliyor malesefki
Mnelkk senos- siz bide 37-38lere gelin 😅 mide yanması bitse ağrılar bitmiyor ağrı bitse tuvalet ihtiyacı bitmiyor 😅😅 allah yardımcımız olsun son haftalar çok zormuş 29a kadar prenses gibiydim😅
Dilaradw00 Ftmms12 Allah bizim yardımcımız olsun 😄 anne olmak kolay değilmiş gerçekten doğurmadan bile zorluğunu çekiyoruz
Mervedezz Haftadan sesleniyorum hala uyumaya çalışıyorum😴 saat kaç oldu çocuklar okula gitti neredeyse gelecekler
AybenYB Ftmms12 normalde geç yatan ben 22.00de uyuyakalıyorum ama gece 3te uyanıp bir daha uykuya dalamıyorum, daldığımda da çok değişik rüyalar görüyorum 😂
Pinnar7 Gebeliğimin başları olduğu için olabilir benim de tam tersi aşırı bir uyku halim var her an her yerde uyuyabilirim asla kafam kalkmıyor. Böyle olan var mı
2018Bebe Pinnar7 Evett şuanda tadını çıkar uyu uyuyabildiğin kadar.Özellikle kahvaltı sonrası uykun gelir her koşulda yat uyu dinlen🤣
Eesraaa34 Pinnar7 kesinlikle hamilelik belirtilerimden bir tanesiydi 13 haftalık oldum sürekli uyuyorum ve asla uykumu almıyorum hep ağzım açık esniyorum 😀
2018Bebe 36.Haftadan herkese selam😅 2saatlik uykuylayım ve 31.inci haftadan sonra esas uykusuzluğu yaşıyorsunuz.Bel ağrısı ,kasık ağrısı ve uykusuzluk 🥶😂