Hayalimilay Tictack Göğüs ucunu uyar canım,masaj yap iki göğsüne de.Gebe okulundaki ebe söylemişti doğumu başlatıyor diye.Bir de ilişkiye girmek…
Tictack Hayalimilay yapiyorum gün içinde aslında ilişkide var 2 günde bir falan hurma yiyorum günde 30 dk yürüyorum ama bebisim kanalda bile değil🥹
Hayalimilay Tictack Allah yardımcınız olsun.İnşallah en kısa sürede kanala girer ve kendi sancınızla bir avazda yaparsınız doğumunuzu🙏🏻
Aleyna_Yilmaz Nurpoyrz Cinsiyetimiz henüz belli değil maalesef . Umarım yarın öğrenirim totosunu dönmezse 😄 Sizin erkek demi 💙
Aleyna_Yilmaz Nurpoyrz Darısı başımıza inşallah bizde öğreniriz yoksa bu gidişle doğuma nasip olucak heralde öğrenmek 😂
Rabiamina Nurpoyrz bende 33 haftalık oldum artık geceleri ne kendi uyuyor ne beni uyutuyor. Bu hafta beni de nstye alır galiba
Rabiamina Nurpoyrz evet bir de bu hafta baş ağrısı eşlik ediyor. Tansiyonum bir kere yükseldi daha olmadı ama onun için de ne yapar bilemiyorum
Nurpoyrz Rabiamina Tansiyon yüzünden başınız ağrıyor yüksek ihtimalle ,tansiyon takibi yapmanızı isteyebilir doktorunuz