Kubradmurat Bizde bugün 40 haftalık olsun oğlumun geleceği yok ikinci gebeliğim bekliyoruz bakalım sancimi bekliyorum gelmesini hayırlısı olsun bakalım bu gidişle suni sanciyla baslatacak doktor doğumu gelmiyorlar
Leyli_gul kirpapatyasii1 Yarın 36 olucaz inşallah ama ben şuan gelse şuan doğurmak istiyorum yoruldum 😂😂
Hasibe-- Leyli_gul canım bende bu gün 36 oldum nasıl geciyir gunler ben iki gün oldu kaburgalarimda çok baskı var siz nasilsiniz
Ayshes20 SMB yok canım ilk değil sezaryen olacak nasip olursa benim 30 Ocak son günüm normalde ama 17 Ocak ta benim dogum günüm aynı gün olsun istiyorum 🥹sende saglıcakla al canım kucağına senin zaman için bişey dediler mi peki
SMB Ayshes20 yok daha konuşmadım zamanı hep soracağım diyorum unutuyorum ya Benim de uygulama ve kendi hesabıma göre 20 Ocak son zamanlar olmalı artık nasip hangi günde 🤲🏼inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Minat9496 kirpapatyasii1 canım ilki ben 42de doğurdum senin ilki kaç haftalık doğdu , şimdi 32+3 insllah buda 42 olmaz sağlıklı şekilde 38 39da dogsun istiyorum o ağırlık çok zor ,
kirpapatyasii1 Minat9496 amin inşallah teşekkür ederim 🙏 ilkini 39+4 te doğurdum bu kızımı da dün kucagima aldım 40+3 tü rabbim saglikla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
cahillesohbetikestim kirpapatyasii1 yaaa geldi mi benim miniğim hoş gelmiş mira naptı alıştı mı kardeşine 🥰
kirpapatyasii1 Kuzucuk_annesi şükür yaptım kuzum rabbim sanada kolay doğum nasip etsin inşallah tek avazda kurtulursun 🙏🥰
Hasibe-- kirpapatyasii1 40 kadar nasıl daya Diniz biz 36 oldun dün ama çok zorlanıyorum kaburgamin altında sanki yara var ya bide serklajli gebeyim
kirpapatyasii1 Hasibe-- çok zordu açıkçası ayağı kaburgamin altındaydı hep nefes alamiyordum Şükür bitti rabbim size de zamanında ve sağlıklı bir şekilde kucağıniza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰🙏
Leyli_gul Hasibe-- Bende aynıyım sağ tarafıma özellikle bastığı zaman birde ön tarafıma çok toplanıyor o zaman çok rahatsız oluyorum nefes zaten zor alıyorum 😂 Az kaldı inşallah doğururuz hayırlısıyla
Hasibe-- kirpapatyasii1 amin inşallah canım Perşembe gidicez bakalım serklajdan dolayı biraz erken olucak doğum muhtemelen 37 de ama bakalım hayırlısı