Gamyun kirpapatyasii1 ilk canım senin ilk mi ikinci mi heyecan var cuma günü doktora gidicem daha doğumun nasıl olacak belli değil 🙏🏻💕
kirpapatyasii1 Gamyun benim ikinci canım 🥰aman sağlıklı olsun da nasıl geldiği önemli değil bir şekilde her şey yoluna giriyor 🙏☺️
BT- kirpapatyasii1 Maşallah bizde 36+2yiz cuma günü belli olucak ne zaman olacağı ikinci doğumum sezeryan olucak
Busmer kirpapatyasii1 Bizde 35 haftalık olduk nasipse 20 Aralık’ta dedi doktorumuz inşallah vaktinde gelir erken gelmesini istemiyorum
Begum- 37+3 haftalık olduk kızımla . 2 çocuğum . Aralığın 2 sinde sezeryan olacağım Allah nasip ederse .
kirpapatyasii1 Begum- benimde ikinci bakalım normal olucak herhangi bir sıkıntı çıkmazsa sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 🥰🙏
Minat9496 kirpapatyasii1 canım ilki ben 42de doğurdum senin ilki kaç haftalık doğdu , şimdi 32+3 insllah buda 42 olmaz sağlıklı şekilde 38 39da dogsun istiyorum o ağırlık çok zor ,
sacmalamakizim kirpapatyasii1 Sağlıkla gelsin inşallah doğumunuza bir şey kalmamış, 😊 bizde 34+3 olduk planlı sezaryen olacak, pazartesi gün verecek doktor, Allah izin verirse. 😍