kirpapatyasii1 Biz tam 40 haftalık olduk ama kızım gelmek istemiyor galiba 🥴😁cuma günü yatışım var bol bol dualarınıza talibim kizlar🙏🥰
yeni_anne2 kirpapatyasii1 Rabbım saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲 bizde 24+2, de prensesimleyiz 😊
Gamyun kirpapatyasii1 rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 güzel geçer inşallah 38+0 hiç bir işaret yok ne zaman gelir bilmiyorum 🤷♀️
kirpapatyasii1 yeni_anne2 amin inşallah teşekkür ederim canım 🙏🥰sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰
kirpapatyasii1 Gamyun amin inşallah sağolasın canım cümlemizin inşallah 🙏☺️aynıyız demek ki 🥲ilk çocuk mu yoksa ikinci mi geliyor
Gamyun kirpapatyasii1 ilk canım senin ilk mi ikinci mi heyecan var cuma günü doktora gidicem daha doğumun nasıl olacak belli değil 🙏🏻💕
Mervenurrrr32 kirpapatyasii1 ay canım Rabbım yardım etsin hepimize 35 im bende benim de kız ve gelsin artık istiyorum 🤲🏻🌸😊
kirpapatyasii1 Mervenurrrr32 ah ah bilmez miyim zaten son aya girince nefes darlığından hareket kısıtlılığından bı an önce kurtulmak istiyor
[silindi] kirpapatyasii1 sağlıkla kavuş bebişine inşallah 🥹 32+0 Aralık sonu Ocak başı dediler bakalım 🌸
kirpapatyasii1 [silindi] amin inşallah teşekkür ederim canım sende inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna 🙏☺️
kirpapatyasii1 Mervenurrrr32 seni çok iyi anlıyorum canım rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🙏