Mnelkk Mlsaa99 bendede var ama ileri boyutta değil muhtemelen yasaklamadılar çünkü 🥹 bide son haftalarda balıkta çok kilo aldırıyormuş galiba. Bide onu deneyelim bakalım en azından biraz daha toparlasın minnoşlar 🥹🥰
Mlsaa99 Nurpoyrz geriliyordu bir anda oldu baktım minik minik baslamis sadece 1 haftada cok arttı simdi asıl kaşıntı var parcaliycam kendimi resmen🥹
Mlsaa99 Zaml16 sezeryan olucam ilk gebeligim canim yoruldum artik normal dogumu bekleyemiycem 38+6 ya kadar gelmezse sezeryan olucam 😊 sen ne dusunuyorsun
Zaml16 Mlsaa99 benimde ilk gebeliğim doktorumla henüz karar vermedik ama beneğim kanala girdi benim geçen hafta kanamam oldu ciğer geliştirici yaptık progestan hem iğne hem fitil kullanıyorum normal gibi de duruyor ama bilemiyorum hiç çok korkuyorum 🥲
Deniz4848 34 de 2900 gramdı 36 da 3300 gram doğum yaptım Olabilecek en en iyi şekilde beslendim ama erken doğdu bebeğim 🤷🏻♀️ sanırım genetik benim ilk bebeğimde erken doğmuştu
Mlsaa99 Zaml16 progestani ben cok kullandim hem ignesi hem fitilini senin gibi kanamayi kesiyor bebegi koruyor icini ferah tut . Bebekler nasil gelmek isterse oyle geliyor saglikli olsunlar da 🥰
Mlsaa99 Zaml16 erkek 🥰 bu sene erkek senesiydi bence cinsiyetini ogrenmeden daha etrafimda hep erkek vardi gebelerde dedim kesin bu da erkek oyle de cikmisti
Zaml16 Mlsaa99 bencede erkek senesi ben rüyamda görmüştüm doğum yapıyordum erkekti sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı gebeliğimi öğrenmiştim 😂 cimsiyetini öğrenene kadarda hep karnımı oğlum diye sevdim
Miniklerinannesiyim Zehra_gonul maşallah özellikle yediginiz bişey varmı benim 16 gun sonra dogumum var bebişim 2.500 gr