Mlsaa99 Nurpoyrz cok iyi ben +15 kiloyla devam ediiyorum bu saatten sonrada almam pek gibime geliyor gobegim cok geriliyor catlamaya basladim 😢
Nurpoyrz Mlsaa99 Ben göbeğimi sürekli nemlendiriyorum şuanlık yok çatlak umarım olmaz :( sizin yeni mi başladı çatlaklar tam kaçtı haftanız yakındık ama
Mnelkk Mlsaa99 34. Haftada 2350 dedi doktorum normal dedi ama bana az gelmişti biraz. O 2 hafta boyunca muz badem süt et soda bebişi besleyecek şeyler tükettim çoğunlukla kilo alsın diye. 36da gittiğimde çok şükür 3 kilo olmuştu 😊
Mlsaa99 Mnelkk masallah kuzuya benim demir eksikligim oldugu icin sütü icemiyorum ama diğerlerini yapiyorum 😊
Mnelkk Mlsaa99 bendede var ama ileri boyutta değil muhtemelen yasaklamadılar çünkü 🥹 bide son haftalarda balıkta çok kilo aldırıyormuş galiba. Bide onu deneyelim bakalım en azından biraz daha toparlasın minnoşlar 🥹🥰
Mlsaa99 Nurpoyrz geriliyordu bir anda oldu baktım minik minik baslamis sadece 1 haftada cok arttı simdi asıl kaşıntı var parcaliycam kendimi resmen🥹
Mlsaa99 Zaml16 sezeryan olucam ilk gebeligim canim yoruldum artik normal dogumu bekleyemiycem 38+6 ya kadar gelmezse sezeryan olucam 😊 sen ne dusunuyorsun
Zaml16 Mlsaa99 benimde ilk gebeliğim doktorumla henüz karar vermedik ama beneğim kanala girdi benim geçen hafta kanamam oldu ciğer geliştirici yaptık progestan hem iğne hem fitil kullanıyorum normal gibi de duruyor ama bilemiyorum hiç çok korkuyorum 🥲
Deniz4848 34 de 2900 gramdı 36 da 3300 gram doğum yaptım Olabilecek en en iyi şekilde beslendim ama erken doğdu bebeğim 🤷🏻♀️ sanırım genetik benim ilk bebeğimde erken doğmuştu