Mugi 1.si sağlık konusunda yalan olmaz bende. 2.si doktoruna göre değişiyor dedim ama bilemiyorum size karşı tutumu nasıl olur. Başta sevk olduğum için mutluydum aslında. Doktor arkadaşları beni ona yönlendirdiğinde başta iyiydi ama bazı durumlarda resmi tatil vs.ye denk geldi özele gitmek durumunda kaldım özeldeki doktor beni aydınlatınca ufak gerilimler başladı ve özet geçtiğim durum yaşandı. Hatta son zamanlarda kurduğum fix cümle “Show TV de haberlere çıkacağız artık”. Ki o kavga ve yaşadığım sıkıntılar gerçekten ciddi bir boyuttaydı sonrasında uzun süre psikolojik destek almam gerekti. Ki hala terapiye devam ediyoruz. 53 günlük bebeğim var elimden geldiğince sevgimi ilgimi veriyorum ama zaman zaman “bu benim bebeğim mi” diye düşünüyorum inanasım gelmiyo o kadar ince ve kati bir şekilde işlemiş ki beynimize bebeğimizin olmayacağı… Eşime sürpriz yaptığım günün videosunu izlerken de onun inanamayışını görüyorum. Patikleri, önlükleri, bereleri, bebek ayakkabısını şokla çıkarıp koyuyo koltuğa, kutunun en altındaki testi görüyo yine boş bakıyo “baba oluyosun” yazısını 2 dk sonra okuyup ağlayarak “valla mı birtanem” diyor. İzlesen tam bi drama sahnesi gibi resmen.