SeverBurcu asistan prof arasında ayrım yapabilecek kadar maalesef ki hastane tecrübemiz var sadece kendimiz için de değil aile büyüklerimizin hastalıklarıyla da ilgilendiğimiz için bir çok doktor geçmişimiz var burda nitelendirdiğiniz cahil kelimesi çok acımasızca ve üzücü. Söylediğiniz gibi de eminim çoğu özel doktor da da Zeynep kamil yazmadığını bilecek kadar sizinde tecrübeniz vardır. Hanımefendi de tecrübelerimizi sormuş herkes de bunları dile getirmiş benim yazdığımı da okursanız belki de bütün doktorlar aynı değildir yazmışım inanın keşkeeeee o günleri yaşamasaydım ben de isterdim sizin gibi rahat geçirmeyi o dönemi ama o kadar korkunç şeyler oldu ki ben aylarca ağladım ki bende Zeynep kamil çok iyi diye gittim şans mı şanssızlık mı vicdansızına denk geldim şimdi sizin hitap ettiğiniz şeyleri hakettim mi mesela? Siz de sadece hakaret etmek yerine kendinizin de iyi şeyler yaşadığını her zaman böyle olmayacağını söyleyemez miydiniz? Bu platformda insanlar ya anne ya da anne olmak için mücadele veren insanlar.