şu anki duruma gelene kadar hep özelde yaptım ne yapmam gerekiyorsa fakat şimdi ameliyat fiyatını karşılayamayacağımız için devletten öneri aldım doktorumdan be buraya yönlendirdi. Bu şekilde maumele yapıldığını bilmiyordum maalesef. Durumum olsa gider özelde rahat rahat ameliyatımı olurum ama ev alıp taşınma sürecindeyiz ve şu anda o ücreti ödemek benim için çok zor. Hatta daha bugün hsg çektirip doktoruma gösterdim ve tanı koydu. İşlemlerimde tamam kısa sürede bunları yaptım zaten benden istecekleri pek bişey olduğunu sanmıyorum. Sizlerin yaşadıkları için çok üzüldüm hepinizin adına, bu yaşanılanlar travma sebebidir ve o mesleği seçmiş okumuş atanmış maaşını alıyor fakat onları görmek zorunda değiller öyle mi ? Nasıl yiyorlarsa afedersiniz ama eşek gibi de yapmak zorundalar. Devlet hastanesi falan diyoruz ama sigortadan götürmeyi biliyorlar neyse burada daha fazla konuşmak istemiyorum bunları… Gerçekten şunu anladım ki normal yollarla ebeveyn olmak, çocuk sahibi olmak bile o kadar büyük bir şükür sebebi ki anlatılmaz. Ve bunu sadece ben ve benim gibi olanlar bilir ❤️🩹