Ferhan-03 Gly_4242 verir mi gerçekten bazen böyle düşünüyorum diye kendime kızıyorum aldırmayı falan düşünmüştün diye
Eda75 Gly_4242 Allah kolaylığını verir canım inşallah süpriz oldu ama iyiki 🥰çok enerjiğim yani bu tempoya ayak uydururum eşim zaten en büyük destekcim sağolsun ❤
Gly_4242 Cinsiyet_tahmini hayır demedi hersey güzel dedi dikişlerim falan iyiymiş aynı doktoruma gidiyorum
fatsfats-92 Gly_4242 Benim kız fatoş özlem 😂 bende 26+3 hamileyim buralarda geziyorum sabah akşam instadan gördüm ordan tahmin ettim 😂 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm🌸
Gly_4242 sacmalamakizim evet enerjik yapım var 😀 tabiki zor olacak ama büyüdükten sonra iyiki diyecem
fatsfats-92 Gly_4242 2. ye hamileyim bide 6 yaşinda benim kızım ben cesaret edemedim bi daha doğurmaya 😂
Bbuusra Yaseminkayaa Hamile kalınca benim kızım 8 buçuk aylıkken emmeyi bıraktı. Sütün tadı değişiyor. Belki onda da öyle olmuştur.
Ayla1225 Gly_4242 İkinci doğum için en az 2 yıl geçmesi gerekiyor demişti benim doktorum sezaryen için.