fatsfats-92 Gly_4242 Senin bu postunu görünce bi tanıdığım geldi aklıma canm gülay sen olabilirmisin acaba😆
Duruu3 Gly_4242 ayyy bari sevindim ben bile daha erken diyordum 4 yaşında oğlum 2 yaşında kizim şimdi oğluma hamileyim 18 haftalık sağlıkla.gelsin 3 ideal bende istiyordum 😍🧿🥰🩵
fatsfats-92 Gly_4242 Bekarken Özdemir di 😆 Onunda bebekleri seninkilerle yaşıt olunca yazayım dedim Konyalımısın😆
Alone Gly_4242 3. Sezeryan için bu kadar erken zamanda hamile kalmışsınız doktorunuz ne dedi acaba riski yok muymuş 😌 sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah 🩷
Yaseminkayaa 5 aylık olan bebek anne sütü almıyor mu? Simdi değil de diğeri doğduğu zaman zor olacak gibi
Mcz-01 Gly_4242 bende hemen hemen sizin gibiyim🤗 oğlum 4 yaşında, diğer oğlum 9 aylık bende şuan 2 aylık hamileyim🤗 sağlıcakla büyüsnler🌸
ismihanpolat Gly_4242 bennnn 2 oğlum var biri 5 biri 2.5 yaşında ikinciye hamileyim isteyerek oldu🙏😍 14 haftalık hamileyim
sacmalamakizim Gly_4242 Maşallah ben 2.ye hamileyken pes ettim, sanırım çok enerjik bir yapınız var. 😃 ilk kızım 3 yaşında 34 haftalığım, ev işleriyle falan uğraşmak zor geliyor, 3.yü asla düşünmüyorum. 🥲