fatsfats-92 Gly_4242 Bekarken Özdemir di 😆 Onunda bebekleri seninkilerle yaşıt olunca yazayım dedim Konyalımısın😆
Alone Gly_4242 3. Sezeryan için bu kadar erken zamanda hamile kalmışsınız doktorunuz ne dedi acaba riski yok muymuş 😌 sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah 🩷
Ayla1225 Gly_4242 İkinci doğum için en az 2 yıl geçmesi gerekiyor demişti benim doktorum sezaryen için.
Yaseminkayaa 5 aylık olan bebek anne sütü almıyor mu? Simdi değil de diğeri doğduğu zaman zor olacak gibi
Bbuusra Yaseminkayaa Hamile kalınca benim kızım 8 buçuk aylıkken emmeyi bıraktı. Sütün tadı değişiyor. Belki onda da öyle olmuştur.
Mcz-01 Gly_4242 bende hemen hemen sizin gibiyim🤗 oğlum 4 yaşında, diğer oğlum 9 aylık bende şuan 2 aylık hamileyim🤗 sağlıcakla büyüsnler🌸
ismihanpolat Gly_4242 bennnn 2 oğlum var biri 5 biri 2.5 yaşında ikinciye hamileyim isteyerek oldu🙏😍 14 haftalık hamileyim
sacmalamakizim Gly_4242 Maşallah ben 2.ye hamileyken pes ettim, sanırım çok enerjik bir yapınız var. 😃 ilk kızım 3 yaşında 34 haftalığım, ev işleriyle falan uğraşmak zor geliyor, 3.yü asla düşünmüyorum. 🥲
Gly_4242 sacmalamakizim evet enerjik yapım var 😀 tabiki zor olacak ama büyüdükten sonra iyiki diyecem
Elff0 Gly_4242 bende bebeğim 5 aylık istemeden hamile kaldım suan 2aylıgım ama psikolojim çok bozuldu siz bilerek şstemissiniz sizden biraz cesaret aldım 😂
Gly_4242 Cinsiyet_tahmini hayır demedi hersey güzel dedi dikişlerim falan iyiymiş aynı doktoruma gidiyorum
Ferhan-03 Gly_4242 benimde 6 yaşımda oğlum 2 yaşında kızım var ve yaz ilaçla korunurken bir süprizle 1 aylık hamile olduğunu öğrendim şoktayız hala 9 haftalık olduk ama hala benimseyemedim