yeni_anne2 Leyla9456 başlasan iyi olurrr tabikii yavaştan çünkü anca tamamlanıyor birde ilkse bitmiyor eksik 😊
Birsenozcqn aysegulpolat121 aysegulpolat121 canım elele madre serisinde içinde yatak varmı yoksa kendin ayrımı alıyorsun yatagı
aysegulpolat121 Birsenozcqn bende elelenin kendi sitesinden soylemistim yatak hediyeliydi ama ben ilk yatağimdan alicam yinede galiba
akkaya_1234 aysegulpolat121 yani ufak tefek biseyler aldım ama sanki ortada hiçbir şey yok herşey eksik gibi ilk hamilelik bi de bir gün çıkıp herşeyi alıp eve dönmek istiyorum tek seferde eşimi bekliyorum işte
Baby_B Erd_mel Elele Mira 6in 1 aldim Hem anne yani besik hem ana kucagi görevini görüyor.oda yapacagim icin bunu aldim💜
aysegulpolat121 Mervemth bence basla canim cunku agirlasinca daha zorlanirsin ben bu cumartesi insallah hepsini halletmeyi dusunuyorum nasipse🥰
aysegulpolat121 Baby_B biberon falan naptın canim sence 5 li set var cam degilmis plipsin onu almayi dusunuyorumda mantiklimi bilemedim
Baby_B aysegulpolat121 biberonda lansinoh aldim canim 1 tane suanlik.Cam degil.Lansinoh yavas akisli ve meme reddi yapmiyor o nedenle onu tercih ettim