aysegulpolat121 beşik de almadım park yatakta almadım. Boşanıp annemlere geldim. Normalde sadece park yatak alacaktım eve anca sığıyoruz diye beşikten vazgeçtim. Anakucağıda bana gereksiz geliyor. Beşiği alsaydım sallanma ayarını kullanmayacaktım zaten. Annem bebek arabası ve puset aldı. Antalyadan teyzemiz kıyafetleri sen hiç alma ben alacam dedi. 3 yaşına kadar giyeceği kıyafetler almış göndermiş hala da bir kargo daha gelecek. Ben de patik mama tabağı ve kaşık çatalı seti aldım teyzesi de almış 2 takımı var. Mama termosu aldım. Babynest reflü yatağı chicco biberon seti içinde biberon temizleme fırçasıyla emzikte var. Göğüs pompası Burun aspiratörü Alt açma Çantalı örtüsünü aldım. Battaniye almadım ince kalın annem almış teyzesi de almış sağolsun müslin kadar göndermiş. Alacağım çok az şey kaldı tırnak makası tarak anne bebek çantası şampuan Pişik kremi bez onlar kaldı. Yani toplasan 7 parça şey kaldı alacağım. En son kendime pijama takımı alacam iç çamaşırı VS. Ben bitirdim sayılır. Dayımın eşi yengem de yorgan yastık ne resi takımını ben verecem yapıp koydum hazır duruyor alma sakın dedi. Mart sonu nisan başı doğum tabi zamanında kızım doğarsa inşallah.