TUMES Biannelik bnm son 26 olması lazm ama durmayacak gibi geceden sırtımda agrılar başladı sızlar sekılde sırt bel toplanıyorda sureklı bakalım ne olur yarın kontrol var Aralık 5 kadar kalsa iiyi olacak ama nasıp tam 36 haftalığız
Makbule_ Mrs_Demir uygulamaya göre 22 ama ben bian önce doğurmak istiyorum adım atamaz hale geldim çok baskı ve sancım var
Hazalina Mrs_Demir bizimde uygulamaya göre 2 Aralık ama ilk bebiş normal istiyorum🥰 sağlıkla, kolaylıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏
kedilibebeli Ebru_xy Doktorumuz 3 martta 40.hafta oluyo dedi. Şubat sonu mart başı gelebilirmiş bakalım hem yakın hem uzak bi tarih gibi 😅
Kubradmurat Nkz11 bizimde sayacak günümüz kalmadi 12 den sonra 40+1 olacağız gelen giden yok bekliyorum sancimin gelmesini
Minnos_23 Uygulamaya göre 51 gün 11 ocak olarak 🤭 ama doktor 13 ocak dedi 20 Aralık - 20 Ocak arası kendi ne zaman gelmek isterse diye söyledi bakalım kısmet sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Mervedezz Minnos_23 kaçıncı haftanızdasınız ben de sezeryan olcam 13 ocak dedi son gün ama ne zaman alır acaba devlette pek konuşmuyorlar
SeverBurcu xJade evet ama oluyorsa normal doğur iki doğumu da yaşamış biri olarak söylüyorum Sezaryan kolay temiz ama sonra sıkıntı oluyor kilo vermek bağırsak problemleri kesilen yerde hissizlik vs
xJade SeverBurcu Ya normal doğumda sanki ortadan ikiye ayrılacakmışım gibi geliyor. Bide ordan bir canlı çıkarma düşüncesi beynimi yiyip bitiriyor vallahi. Allah herkese kolay doğum nasip etsin. 🥰🥹
qbrabykbke Uygulamaya göre son 47 ama erken doğum riski var bakalım ne zaman gelecek benim aceleci kızım 🥹🌸
Minnos_23 xJade çok tuhaf garip değil mi 🙈 bir yanım çok korkuyor bir yanım normali çok istiyor nasıl olacak bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ya🥹
ayselmom Gamzeeadnx yatış öncesi tahliller var o tahlillerin sonuçlarına göre işlem yapıyorlar ama tahlillerin içeriği nelerdir bilmiyorum