ayselmom Gamzeeadnx yatış öncesi tahliller var o tahlillerin sonuçlarına göre işlem yapıyorlar ama tahlillerin içeriği nelerdir bilmiyorum
Gamzeeadnx Hbyildiz benim tam 4 yıl olacak kızım 2021 ocak şimdi oğlum 2024 inşallah. Daha sık yapmak istedim aralarını 2 düşük oldu 2 yıl falan olacaktı aralarında nasip bu zamanmış ama 2. Sezeryan için 1 yıl yeterli diye biliyorum
Hbyildiz Gamzeeadnx benim 10 yıl var arada,ilk ikisi sezeryan,doktorum bunu normal yapabiliriz diyor ama çok korku var içimde ,cesaretim yok normal doğuma,sezeryan da çok zor biliyorum ama ne bilim içimde ki korkuyu yenemiyorum bir türlü
Nurgul91 Son 18 ama dün nişanım geldi bakalım kızımız ne zaman gelecek minik minik kasik bel sancılarıyla günlerimizi geçiriyoruz
Gizemnurozgul Mrs_Demir yaaa nsağlıkla kucağınıza alın inşallah bizim de program 112 gösteriyor 🥹 umarım bizde son 12 leri görürüz 🩵🧿
Nurgul91 Gizemnurozgul acele etmeyin tadını çıkarın bence çok hızlı geçiyor zaman.saglicakla kucağınıza almak nasip olur inşallah 👶
Mrs_Demir acelyaakba benim gittiğim hastanede 39. Haftayı doldurtuyorlar o yüzden 1 hafta felan oynama oluyo uyvulamaya göre