• Gebelik
  • İkili testde söylenen cinsiyet

Mucizem00 evet ben bir de en başından beri erkek hissediyordum rüyamda da erkek görmüştüm bi de doktor erkek gibi deyince sonraki randevuya kadar çatlamıştım 😁 hem erkeğe alışıyordum hem ya değişirse diyordum hem de düşünmeden edemiyordum 😁
    Mucizem00 bende post acıcaktım hazır sen açmışsın. Bende bugun ikili test yaptırdım cok erken ama erkek gibi dedi.. 1 ay sonra net bellı olur dedi
      Mucizem00 erkek cinsiyeti genellikle şaşmiyor canım erkek çocuk 40 günde biçilir derler artık yalan artik gerçek 😆
        Daisyy ay vallahi bende aynıyım senın gibi rüyamda da erkek gördüm içimden de erkek geçiyordu doktorda ikide erkek dedi insallah değişmez ♥️🥰
          Deletedmom667 Bana hiç öyle birsey demedi vala ben sormadan direk erkek dedi benziyorda demedi 🙈 insallah değişmez tabi daha erken gibi ama bakalım
            Mucizem00 yok bana cok erken erkek demek için ama erkeğe benziyor dedi bakalım.. Birde birsey sorucaktım sana bebek yatar pozisyondamıydı usg ölcumlerı yapıldıgında.. Benım yataydı ve dırekt tık tık ölctu 10 dk falan surdu usg herkes 25-30 dk sürdü yazıyor benımkı ıstenılen pozısyondamıydıda kısa sürdü acaba
              Bana erkek gibi demişti ikili testte bugün 15+4 üz yarım saatlik çaba sonucu gösterdi bebeğim kendini ve erkek 😍 yani erkekse genelde doğru çıkıyor canım 😌
                Mucizem00 ikili teste göre cinsiyet söyledi doktorum dedin diye anladım yanlış mı anladım? Bazıları oradaki hcg değerine göre cinsiyet söylüyor o yüzden sordum
                  Mucizem00 bana 2 li testte %70 kız demişti ama bir sonraki randevuda erkek olduğunu öğrendik değişme ihtimali var maalesef kesin doğru denemez 😏😏
                    Mucizem00

Mucizem00 bütün ben de ikili teste gittim erkeğe benziyor dedi 😊 hep ekşi istedi canım oysa ki 🙊 sağlıklı hayırlı evlatlar olsun da... Ben değişeceğini düşünmüyorum arkadaşımın da 12. Haftada kız dedi şu an 17 hala aynı