• Gebelik
  • İkili testde söylenen cinsiyet

Mucizem00 yaa canım bende aynı posttan actım sımfı banada kıza benzıyor ama sonradan erkk derzem kız demıstın deme dedı ınanmalımuyız bende merakdan ölecegm :)
    Feyzasucu postunu görmedim kuzum görsem ordan sorardım bende😂 vala bize erkek dedi direk bakalım Çarşamba günü de normal kontrolümüz var doktora hiç bisey demicem bakalım ne dicek o cinsiyet hakkında, ikili testi yapanla kontrolümü yapan doktor aynı degil çünkü 😂
      Feyzasucu bakalım bende çok merak ediyorum hani değişiyor ya 🙈 tam sevinemiyorum bile
      Mmerwe aaa ne güzel canım hayırlısı olsun banada radyolojide erkek dediler bakalım Çarşamba ne diyecekler 🙈🙈🙈
        Mucizem00 ben ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor küçük bi çıkıntı var dedi renkli ultrasonla baktığında. Ben de gördüm çıkıntıyı. 3 hafta sonra gittiğimde erkek dedi, pipisini fotoğrafını çekip verdi normal siyah beyaz ultrason ile gördü. Memlekete geldim 2 hafta sonra devlette rutin kontrol yaptırdım bakan uzman cinsiyeti biliyorsunuz herhalde dedi, erkek dedim evet dedi. Benimkinde tuttu yani 😊
          Bana ikili testte kız dedi ben sormadan kendisi söylemişti değişmedi cinsiyeti 29 haftalık olduk 😍😍
            Daisyy okuduğum başka yorumlarda da gördüğüm gibi erkek denildiği zaman değişmiyorum da kız dediklerinde değişme payı çok oluyor erkek erken gösterir kendini derler zaten insallah bizimde böyle devam eder bi süpriz daha olmaz 🙈🙈🙈♥️♥️