• Gebelik
  • İkili testde söylenen cinsiyet

Feyzasucu bakalım bende çok merak ediyorum hani değişiyor ya 🙈 tam sevinemiyorum bile
Mmerwe aaa ne güzel canım hayırlısı olsun banada radyolojide erkek dediler bakalım Çarşamba ne diyecekler 🙈🙈🙈
    Mucizem00 ben ikili test için gittiğimde erkeğe benziyor küçük bi çıkıntı var dedi renkli ultrasonla baktığında. Ben de gördüm çıkıntıyı. 3 hafta sonra gittiğimde erkek dedi, pipisini fotoğrafını çekip verdi normal siyah beyaz ultrason ile gördü. Memlekete geldim 2 hafta sonra devlette rutin kontrol yaptırdım bakan uzman cinsiyeti biliyorsunuz herhalde dedi, erkek dedim evet dedi. Benimkinde tuttu yani 😊
      Bana ikili testte kız dedi ben sormadan kendisi söylemişti değişmedi cinsiyeti 29 haftalık olduk 😍😍
        Daisyy okuduğum başka yorumlarda da gördüğüm gibi erkek denildiği zaman değişmiyorum da kız dediklerinde değişme payı çok oluyor erkek erken gösterir kendini derler zaten insallah bizimde böyle devam eder bi süpriz daha olmaz 🙈🙈🙈♥️♥️
          Mucizem00 ben 12.haftada gitmistim o zaman tam kesin konusmamisti 14.haftada bir daha meraktan gittim bak bu göbek kordonu buda pipisi demisti😁 p.tesi de detayli ultrasona giricem 19+3 olcak bakalim kismet😏
            gayecee suan hiç ikili testte yanılan olmamış insallah bizde de olmaz yanılmayız 😌♥️
              Sinem11 ay çok güzel hayatım insallah değişmez bence bu saaten sonra değişmez gibime geliyor 19. Haftadasın hayırlı olsun ♥️