AysenTpbs benm babamdan kalan 1 tane evim, 1 tane arsam var. Ama buna rağmen armut pis ağzıma düş demedim ve okuyup çalışıp kendi paramla arabamı aldim. Ve şimdi eşimle birlkte tekrar bir ev almak istiyoruz. Eşimin de benm de evimiz var ama bir ev daha istiyoruz. Siz nasılsa babam bırakmış diye cabalamayan, elindekiyle yetinen insanlardansaniz bilemicem ama bizler öyle değiliz, benm çocugum da öyle olmayacak. Ben nasıl yetistirildysem çocuğum da öyle yetişecek. Hem hayatla mücadele etmeye devam eden güçlü bir birey olacak hem de sizin çocuklarınıza göre daha rahat bir hayat sürmüş olacak. Mesela kirada oturmayacak. Ev almak istediğinde ikinci bir evini alacak. Araba almak istediğinde annesi gibi 1 yılda kendi maaşıyla arabasını alabilecek güce ve tutumluluga, planlı olmaya sahip olacak. Sizler biz rahat yaşayalım çocuklarımız kendileri kazansın diyor olabilirsiniz ancak ben ve eşim hem biz rahat yaşayalım ( ki iki haftada bir mutoaka bı şehir dışı yaparız. Gezmedigimiz il kalmado merdeuse, artk bebisle birlkte biraz büyüyünce yurtdışına başlayacağız, Türkiye bittti çünkü) hem de çocuğumuz bizim gibi rahat yaşayan ve güçlü bireyler olsun diyoruz. Ha bu arada atanmamis ogretmenlerin kolejde olmasına soylenmissiniz ama atanmış öğretmenlerimiz de maalesef eski öğretmenler gibi iyi bir egitimci değiller. Basit bir kpsss sınavı, alan sınavı ve saçma sapan mulakatlarla torpille ya da torpilsiz bir şekilde devlete atanan öğretmenlerimiz çok iyiler ozeldekiler basarisizlar diye bir şey yok. Kpss sınavı ile bir meslek grubunun zeka seviyesini ya da mesleki becerisini ölçmek ahmaklik. Zekilerin, bilenin değil çok çalışanın kazandığı bir sınav bu. Benm bulunduğum şehirde eşimin yegenlerinin çoğu kolejde okuyor ve o kolejden çok memnunlar. Ben de oraya göndereceğim. Çocuğumu koleje göndermem neden sizi rahatsız etti anlayamadim. Koleje de gönderirim, ekstra özel ogretmen de tutarım. Bu durum neden rahatsız etti sizi? devlet okullarına verilmeyen destekler vso okulları çekilmez hale getirdi. Tuvaletleri temizleyecek hademeleri bile yok artık. Neden oyoe bir okula gitsn ki henm çocuğum? İmkanım var, param var, en güzeline gitsin çocuğum. Annesi özel üniversitede, kolejde vs okumadı. 475 puanla gitti mühendis oldu, çocuğu da elbette ki hırslı ve akıllı bir cpcuk olarak başarısını herkese gösterecektir. Bu konuda annesi ve babası her knuda destekçisi olacak sadece, bu yüzden daha iyi bir okul, daha iyi bir hayat şartları sağlayacagiz. Evladima değer. Siz evlatlarini 9 şekilde yetiştirin, benm evladımin arkası sağlam olsun .