umrumdadegil mervemurat16 ay evet uykuu çok özlüyorum ama son zamanlarda da ağrıdan ve tuvalete gitmekten uyuyamıyordum😂
Hulo2105 umrumdadegil ayy bitsin diye dualar ettim ama şimdi çok özlüyorum başka da çocuk düşünmüyoruz artık içimde ukte kalacak❤️🥲
58Vildan Tek bedende iki kalp atışı bence bu mucizevi bişey ve özlenecek özel günler 🙈 3. Gebeliğim sona doğru yaklaşıyoruz biraz hüzünlüyüm bunun için 🥲
umrumdadegil 58Vildan evet karnında hareketlerino hissetmek çok başka 😍 ama bir yandan da insan çok tedirgin oluyor iyi mi sağlığı nasıl diye🥲
umrumdadegil Zuleyha1115 nasip gerçekten zor hem hamilelik hem doğum hem sonrası hepsi ayrı telaş ama yinede değer hepsine😍
Keyfimin-kahyasi-misin umrumdadegil tam bebem yaşına girdiği ay hamile kaldım diceklerim bu kadar sndjd pişman değilim ama hamilelik zor güzel olduğu kadar 🥲
2_prenses umrumdadegil ben size bişey sormak istiyorum acaba bilginiz var mı peride kullanıcısiyim hesabımı kapattırdim yani süresiz askıya alındı yenisini nasıl açabilirim yani öyle bir şansım var mı
Eylullxx umrumdadegil asla özlemem diyordum geçen hamile bir arkadaşımla bulustum elimi karnına koydum harketini hissettim bebeğinin ve onu okadar özlediğimi farkettim ki anlatamammmm