Miniklerinannesiyim umrumdadegil valla kızımda ilk 4 5 ay özledim ama sonra tamamen unuttum tek özledigim yeni dogan bebek yoksa hamilelil özlenecek gibi degil 🤣🤭 cok şükür ben rahat geciriyorum ona ragmen özlemiyorum
umrumdadegil Yogurtlupilav öyle mi diyorsun🥲 benimki daha 9.5 aylık heyecanla o günleri bekliyorum bana anneciğim diyip sarılmasını istiyorum öpüp seni seviyorum anneciğim demesini dört gözle bekliyorum 😍
Plakkafa_ umrumdadegil 6. Aydan karnımın çıkmasını isterdim ama 😂😂 o dönem eşim iyiki arabayı verdi işe giderken yoksa 4 otobüs yapıyodum asla kimse bana yer vermiyodu ahahahh 😂
umrumdadegil Keyfimin-kahyasi-misin sen sezaryen olmuştun dimi ilkinde. Ay korkuyorum bende yanlışlıkla olur diye ama çok da korkmamak lazım 🤣 nasıl korundun oldu ben hiç birine tam güvenmiyorum 😂🤦🏻♀️
Keyfimin-kahyasi-misin umrumdadegil Korunmiyodum ki bunda 9 aylıkken oğlum Korunurken hamile kaldım oda sağlıksız oldu ilaç vs kulaninca dedim nasibi varsasaglikli bari olsun saldım😂😂yok ilkim alttan Sezeryandi dndnd şimdi üstten sezeryam istiyorum
Miniklerinannesiyim umrumdadegil valla geciyormama son zamanlar herkez gbi şikayetlerim var çıksın istyorum fln 🤭 ama kusma bulantı halsizlik uyku yaşamadım kızımda hepsini yaşamıştım 🤣
Mejsa umrumdadegil yani şu dönemi özleyeceğimi sanmıyorum henüz uyku ile mide bulantısı dönemini atlatamadım 😂 inşallah özleyeceğim kısma gelirim çabucak