Annebebek000 Iraz tamam biraz yorum tahmin yapsinlar soylersin sonra rabbim gonlumuzden gecenii omrumuze hayirli sekilde versin insaAllah 🌸💕
Iraz Annebebek000 amin inşallah canım çok teşekkür ederim sen şuan kaç haftalık oldun ne zaman doktor kontrolun bu attığında 13 haftalikmi
Mucize2025 Biz çok küçüğüz ama bizde bir tahmin alabilir miyiz . Birinde 6 haftalık diğer resimde 7+5 haftalık.
Iraz Hasret18ayaz Sara_bebek Miseyy Kubra9090 Esma5566 Sara_bebek Minicigim01 Annebebek000 Duruu3 turkan403 Smbemdy kızlar bugün özele hastaneye gittim cinsiyetimiz belli oldu devlet hastanesinin 2 gün önce kız dediği bebişim erkek çıktı doktor pipisi var erkek dedi ☺️ sağlıkla gelsin
Annebebek000 Iraz 13+5 dedii diger kontrole tam 10 gun varr sabirsizlaniyorumm Ama 100 de 100 kiz bncee oyle hissediyorumm senin kontrol ne zmn
Iraz Annebebek000 ben bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum nasip olur inşallah güzel haberlerle gelelim 💕💖
Annebebek000 Minicigim01 Bu da 12 haftalikk usg goruntusuu en net bu suan elimdekii 13 haftaliga emin degilim dediniz yaa sizce bunu neye benzettinizz