Annebebek000 Iraz kiz gibime geldii benimde usg boyle cogunluk kiz dedi bana o yuzden bende size kiz diyorum 😊😊
Iraz Annebebek000 16 haftalık canım doktor söylediğinde yazacağım buraya sizinde mi böyle bakabilirmiyim mevsutsa 💕☺️
Iraz Annebebek000 canım belli oldu benimki erkekmis doktor iki gün önce kıza benziyor demişti bugün erkek dedi pipsi var dedi kesin
Annebebek000 Iraz 13 haftalıkk burda💕🌸 Doktor kontrolunuz ne zamann bende merak ettim simdii Gulsen hanim size tahminde bulundu mu
Sara_bebek Dilarabozdemir sizde ikiz gebelikmi? Sanki ayni kesenin icinde iki tane bebis var yoksa menmi yaniliyorum?
Pregnant81 12.hafta resmi şu an 14 bitecek fakat devlet hastanesi doktorları bir şey söylemiyor rica etsem bakabilir misiniz :)
Iraz Annebebek000 ay Masallah Rabbim sag salim nasip etsin inşallah 💕 🤲🏻 kimse aktif değil sanırım 😔 bu hafta içinde Allah nasip eder inşallah giderim 🤲🏻💕 güzel hayırlı haberlerle dönelim bu posta inşallah 🤲🏻
Annebebek000 Iraz aminn insaAllah tesekkur ederimm 🌸🌸butun anne olmayi isteyen herkese rabbim tattirsinn Size tahminde bulundumu doktor hic
Iraz Annebebek000 evet tahminde bulundu canım bu haftalarda yanılma payı olabiliyor dedi keşke sana özel olarak atabilsem biraz arkadaslar yorum yapsa da etkilenmesinler diye yazmak istemedim 💖🌸
Iraz Annebebek000 devlet hastanesi olduğu için böyle meraklandim devlette 16 da tahminde bulunup da öyle kaldimi acaba
Annebebek000 Iraz tamam biraz yorum tahmin yapsinlar soylersin sonra rabbim gonlumuzden gecenii omrumuze hayirli sekilde versin insaAllah 🌸💕
Iraz Hasret18ayaz Sara_bebek Miseyy Kubra9090 Esma5566 Sara_bebek Minicigim01 Annebebek000 Duruu3 turkan403 Smbemdy kızlar bugün özele hastaneye gittim cinsiyetimiz belli oldu devlet hastanesinin 2 gün önce kız dediği bebişim erkek çıktı doktor pipisi var erkek dedi ☺️ sağlıkla gelsin