Sara_bebek Dilarabozdemir sizde ikiz gebelikmi? Sanki ayni kesenin icinde iki tane bebis var yoksa menmi yaniliyorum?
Iraz Sara_bebek evet doktorum da kız diye yorum yaptı ama bu haftalar kesin degil dedi devletti inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da 🤲🏻🌸
Iraz Hasret18ayaz Sara_bebek Miseyy Kubra9090 Esma5566 Sara_bebek Minicigim01 Annebebek000 Duruu3 turkan403 Smbemdy kızlar bugün özele hastaneye gittim cinsiyetimiz belli oldu devlet hastanesinin 2 gün önce kız dediği bebişim erkek çıktı doktor pipisi var erkek dedi ☺️ sağlıkla gelsin
Sara_bebek Iraz 15 haftamiydi sizde? Ilk cocugumda doktor kiza benziyor soylemişti kiz oldu ikinci cocugumda da erkeğe benziyor dedi erkekmiş cinsiyetimiz kesinleşdi ikisinide 13-14 haftalarda soylemisti
Annebebek000 Minicigim01 Bu da 12 haftalikk usg goruntusuu en net bu suan elimdekii 13 haftaliga emin degilim dediniz yaa sizce bunu neye benzettinizz
Elfnur_ Ben neden resim yuklemiyorum acaba başka şeyler çıkıyor galeriye nerden nasıl girip ekliyorsunuz hanımlar yapamadım😂 sinir oldum kendime