Handey 12+3 haftalık şuan bugün ikili test için gittim erkeğe benziyor ama net bir şey söyleyemem şuan dedi
Melikesel1-seyler 14+2 henüz belli değil salı günü gideğim 2li test sonucu için belki o zaman söyler 🙃
Mucizeebeybi Kokusuburnumda 13+5ken doktorum bişey gözükmüyor ama kız diyemem 14 hafta sonrasında cinsel organ oluşur dedi 15+2ken gittik tekrar erkek çıktı 💙
Kokusuburnumda Mucizeebeybi yaa çok şaşırdım şuan o kadar hazırladık ki kendimizi kız fikrine zaten eşimde de dahil bütün ailem arkadaşlarım herkes kız hissediyordu kız ismi bile bulduk benim için tam bir şok olur eğer bende böyle olursam 😂
Mucizeebeybi Kokusuburnumda ben baştan beri kız hissettim eşim erkek dedi hep 😅13teyken doktor öyle deyince kesin kız dedik erkek olsa görürdü diye ama şok yaşadım 😅 vücudun da kıllanma varmı kılların hızlı büyüyor mu
29irem-29 Kızlar 12 ve 15 haftalık özele gitim bana cinsiyeti kız dediler Şuan 16 haftalığım devlete gitim bana kendini göstermiyor dedi sizce cinsiyete yanılma olur mu
Beril16 29irem-29 12. Haftada yanılma olabilir ama 15. Haftada da doktorunuz aynı cinsiyeti söylediyse bence doğrudur. Yinede yanılma payı olabilir. Bakalım bir sonraki randevunuzda ne olacak 🥰
biranne_birbebek Kokusuburnumda 12+2 de öğrendim ense kalınlığını 1.06 idi. İkili test sonucumuz da çok şükür iyi çıktı. Cinsiyet net değil ama kıza benziyor bir sonraki ay net söyleriz dedi🐣
Kokusuburnumda biranne_birbebek 13+3 te 2.1 çıktı doktorum normal dedi ama 2 üzeri olunca canım sıkılmadı değil.
Mrsacar Kokusuburnumda şuan 15+2 yim 12. Haftamda doktoe erkeğe benzetti kordonu ayrı pipiyi ayrı bi şekilde gördük ama netleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi aralığın 5 inde netleşücek inşallah sağlıklı olsunlar bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
biranne_birbebek Kokusuburnumda 3 altı normal diye biliyorum ben de. İkili test sonucunuz da iyiyse endişe etmeyin. Stres de bebişleri kötü etkiliyor🥰
Kokusuburnumda biranne_birbebek ikili test yaptırmak istemedim yaptırmadım doğruluk payı düşük diyebiliyorum kötü bi sonuç çıksa boşuna bütün hamileliğimi zehir edicem kendime gerek duymadım. Bi sıkıntısı olsa aldırmayacaksan gerek yok dedi doktorum. Allah korusun öyle bişey çıksa bile rabbim bana onu imtihan olarak vermiş ben nasıl aldırayım
Elifimsib 14+3üm 12+4de kıza benzetti doktorum ama 16. Haftada netleşir dedi ben dayanamıyorum 15+2de kontrole gidicem o zaman net bir şey söyler diye umuyorum 🙈