Handey 12+3 haftalık şuan bugün ikili test için gittim erkeğe benziyor ama net bir şey söyleyemem şuan dedi
Melikesel1-seyler 14+2 henüz belli değil salı günü gideğim 2li test sonucu için belki o zaman söyler 🙃
Mucizeebeybi Kokusuburnumda 13+5ken doktorum bişey gözükmüyor ama kız diyemem 14 hafta sonrasında cinsel organ oluşur dedi 15+2ken gittik tekrar erkek çıktı 💙
Kokusuburnumda Mucizeebeybi yaa çok şaşırdım şuan o kadar hazırladık ki kendimizi kız fikrine zaten eşimde de dahil bütün ailem arkadaşlarım herkes kız hissediyordu kız ismi bile bulduk benim için tam bir şok olur eğer bende böyle olursam 😂
Mucizeebeybi Kokusuburnumda ben baştan beri kız hissettim eşim erkek dedi hep 😅13teyken doktor öyle deyince kesin kız dedik erkek olsa görürdü diye ama şok yaşadım 😅 vücudun da kıllanma varmı kılların hızlı büyüyor mu
29irem-29 Kızlar 12 ve 15 haftalık özele gitim bana cinsiyeti kız dediler Şuan 16 haftalığım devlete gitim bana kendini göstermiyor dedi sizce cinsiyete yanılma olur mu
Beril16 29irem-29 12. Haftada yanılma olabilir ama 15. Haftada da doktorunuz aynı cinsiyeti söylediyse bence doğrudur. Yinede yanılma payı olabilir. Bakalım bir sonraki randevunuzda ne olacak 🥰
biranne_birbebek Kokusuburnumda 12+2 de öğrendim ense kalınlığını 1.06 idi. İkili test sonucumuz da çok şükür iyi çıktı. Cinsiyet net değil ama kıza benziyor bir sonraki ay net söyleriz dedi🐣
Kokusuburnumda biranne_birbebek 13+3 te 2.1 çıktı doktorum normal dedi ama 2 üzeri olunca canım sıkılmadı değil.
Mrsacar Kokusuburnumda şuan 15+2 yim 12. Haftamda doktoe erkeğe benzetti kordonu ayrı pipiyi ayrı bi şekilde gördük ama netleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi aralığın 5 inde netleşücek inşallah sağlıklı olsunlar bebişlerimiz inşallah 🤲🏻
biranne_birbebek Kokusuburnumda 3 altı normal diye biliyorum ben de. İkili test sonucunuz da iyiyse endişe etmeyin. Stres de bebişleri kötü etkiliyor🥰