Yorgunn_momy1 Demsi_83737 kızımı kucağıma aldığım an doktor nasıl olduğumu sordu bir yandan da dikiş atıyordu ( normal doğum) söylediğim tek şey doğum kolaymış ama sunî sancı kadar berbat bir şey yokmuş Rabbim tüm bekleyen arkadaşlar a kolay doğumlar nasip etsin inşallah
superstar_00 Smeyye-0 Açı eşiğiniz düşük değilse dayanırsınız şöyle düşünün mesela en kötü yaşadığınız adet ağrısına dayandıysanız veya gaz sancısı çektiyseniz doğum sancıları da gaz sancısı gibi gidip gelen sancılar sadece şiddeti biraz yüksek.
Smeyye-0 superstar_00 ben hiç adet ağrısı çekmedim sadece olmadan önce ki günler göğsüm ağrırdı o kadar🥺
Durukus0202020 Smeyye-0 kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, çatı muayenesinde doktor normal parmaklarını sokuyor dimi, mesela ilişki sırasında eşimde yapıyor bunu, parmaklarını soktuktan sonra herhangi birşey oluyor mu , kusura bakmayın kaba oldu biraz.
Smeyye-0 Durukus0202020 bence ilişkiyle alakası olmayan birşey o kadar çok ilerlettiki parmaklarını hala içeri giremediğini söyledi yani daha ileri gitse nasıl dayanırdım bilmiyorum
Smeyye-0 Melek3675 yani hiç yaşamadım doğum ama normal doğuma psikolojik olarak çok hazırlamıştım kendimi çatı muayenesi beni çok korkuttu yaptıramazsam mecbur sezeryan🥺
Smeyye-0 tulayeymen cumartesi günü gittim sezeryan olmak istiyorum normal yapamayacağım galiba diye oda hemen karar verme salı günü tekrar bakalım bebeğe dedi yarın belli olur sanırım bizim bebekte iri🥺
Mahinur-12 Smeyye-0 Allah hayırlı doktorlar nasip etsin benim 2.Çocuğum 4 kiloya yakın doğdu herhangi bir sıkıntı yaşamadım şükür tabiki biraz zorlaniyorsun ama doğa gereği kendi kendine gelişen bir an doğum herhangi bir sıkıntı yoksa bebek ters değilse tabiki öncelik bebeğin sağlığı öyle düşünün hayırlı dogumlarimiz olsun ins
minikkcivcivv Mahinur-12 2. Doğumunuz ilk doğumunuza kıyasla dahamı kolay oldu acaba? benimde 2. doğumum olacak ilki travmalıydı cok endişeliyim🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yorgunn_momy1 Son günler de sık ilişkiye girin cidden açılmaya sebep oluyor benim suyum öyle gelmişti
Merve_31 minikbebegim06 ben devletteydim gelen giden doğuramazsın git özele sezeryan ol diyordu oysa sadece canım yanıyordu hiç alakası yok özel devletle sağlık çalışanlarımızın çoğu çok kırıcı yani ben doğum sürecinde iyisini görmedim..
minikbebegim06 Merve_31 ben öyle bir şeyle karşılaşmadım devlette bilemiyorum herkesin süreci farklı tabii
tulayeymen Merve_31 ya zaten sanki özel hastaneye gidince sancı ağrı çekmiyor muyuz . yapacağımiz tek şey sabretmek doğuma odaklanmak çevreyi görmezden gelmek lazım bazen