Smeyye-0 Gizemnur1111 Evet bende dayanamadım ama bebek kilolu kalçanı kaldırıyorsun normal doğumdada kaldırırsan bebeğin boynunu kırarsın diyor😞
Hediyenuk37 Smeyye-0 ben ağrıdan istemeden kaldırdım, bana çok kizdilar ama çok şükür bebeğime bişey olmadı. Moralini bozma derim, benim başımdaki ebeler hep strese sokmustu beni, eğer senin doktorunda seni bu şekilde strese sokuyosa dokturunu değiştir derim.
Hilalyrdkl Smeyye-0 nasıl bir doktor bu ya yazıklar olsun düşüncesiz olan herkese . Karşılarında bir hamilenin olduğunu bir annenin olduğunu idrak edememişler heralde hiç hoşuma gitmedi size bu şekilde konuşması . Özele mi gidiyorsunuz ?
Maviniz Smeyye-0 bana söylediği saçma geldi 3.350 kilo oğlumu normal doğum yaptım bebeğinizin kilosu bence çok iyi maşallah🧿 doktor soyledigiyle iyice sizi germiş canınızın acımadı normal ama çatiniz dar olsa nerde kalcaniz kaldirdiniz diye sezeryana teşvik etmesi saçma geldi. Çünkü muayene başka doğum başka 3.500 kilo bebek normal doğuma engel değildir
Smeyye-0 Maviniz Henüz 3.500 kilo 3 hafta daha beklersek nasıl doğrurum diye düşünüyorum çok korkmaya başladım
minikbebegim06 Smeyye-0 yanlış anlamayın da özel hastaneler zaten sezaryene yönlendirmek için türlü bahaneler öne sürüyorlar genelde
Hilalyrdkl Smeyye-0 doktorunuzu değiştirince bence sizi psikolojik olarak düşürmüş , doğumda nasıl bir davranış sergilicek bu insan onu düşündüm şuan . O kadar para verip gidiyorsunuz sonuçta gerçekten bu şekilde davranmasına çok sinir oldum ve sizin için üzüldüm .
Maviniz Smeyye-0 korkmayın eskiler 4 kilo bile doguruyormus eğer çok zorlanirim yapamam.diye korkuyorsunaz o ayrı
Smeyye-0 minikbebegim06 evet ama benim doktorum en başından beri hep normal doğum yaparsın boyun posun iyi ben inanıyordum sana dedi çatı muayenesinde acıdığı için kalçanı kaldırıyorsun çok yanlış dedi
Amanbedunya minikbebegim06 ahh ahh öyle doktora ben denk gelemedm bi 😄. Benim ilk doğumdaki Doktorumda bebeğide benide riske alıp 4 kg gelmeyen bebeği zorla normal doğurttu. Kızım doğar doğmaz da allah kurtardı anne yada bebek gidiyordu dedi hâlâ çınlıyor kulağımda
minikbebegim06 Smeyye-0 bilmiyorum ki o zaman belki onunda ters bir zamanına denk geldiyseniz ondan kaynaklı aranızda bir anlaşma sorunu olmuştur en doğru kararı verecek olan sizsiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Smeyye-0 Maviniz çatı muayenesine dayananmadım o kiloda normal doğuma dayanabilir miyim sizce kafam çok karışık🥺
Maviniz Smeyye-0 çatı muayenesi farklı doğum farklı ama. Dogumunuzun nasıl olacağını bilemezsiniz. Benim ilk doğumum çok zordu çocuk çokta kilolu değildi ama çok gerideydi ne kadar ikinsamda 9 cm açıklıkla girdiğim doğumda doktor mecbur çocuğu almak için kesik attı. Birde şöyle düşünün dogumunuz kolay olacak ve tek ikinmada doğum yapacaksınız. Kendinizi kötüye yormayın. Akışına bırakın bebeğiniz nasıl sağlıklı bir şekilde tosun olarak😂 dünyaya gelecekse öyle gelsin.
busecnyt0108 Smeyye-0 bende gireceğim 2 hafta var çatı muaynesi olmama ne yapıyorlar yani aydınlatırmısın beni çok mu acılı bir işlem kaç dk sürüyor
Ayla1225 Smeyye-0 Açı eşiğiniz düşük değilse dayanırsınız şöyle düşünün mesela en kötü yaşadığınız adet ağrısına dayandıysanız veya gaz sancısı çektiyseniz doğum sancıları da gaz sancısı gibi gidip gelen sancılar sadece şiddeti biraz yüksek.
Defne__rz Smeyye-0 bebeğini riske atma bence sağlıklı olsunlar diye herşeyi yapıyoruz o kadar karnimizda taşiyoruz kafası büyükse sezeryan ol bence yinede hayırlısı neyse o olsun 🙏
Smeyye-0 Defne__rz evet bende bunu düşünüyorum normal diye zorlarsam o acıyla ne yapacağımıda bilemem bebeğin vebaline nassıl girerim endişeleniyorum
Smeyye-0 busecnyt0108 parmaklarıyla bianda soktu çok acıdı canım irkildim kalçamı kaldırdım istemsizce daha ilerleyemedim rahime dokunmam gerekiyor dedi ama sakin kalamadım acıdan 🥺
busecnyt0108 Smeyye-0 belki kasılmadan kaynaklı olmuştur kendimizi rahat ve serbest bırakırsak daha kolay olabilir galiba