defnevedoruk busrax_ istersen bir kere daha ver, aslınds bende vermeyecektim ama kızım hasta oldu banada bulastı acildeki doktor beta bakmak istedi yine o şekilde baktı
Mavili1480 busrax_ Kan ver canım ben tam 5 kere verdim doktorum 1500 üzeri kese gözükür dedi yarına randevum vardı cumaya ertelendi bu yüzden
Sevgikaya1525 busrax_ valla aşkm dün 5 haftalık idim gittim duyulmadı doktor 2 hafta sonra dedi yani tm 7 haftada gel dedi bende ayın 5 ne randevu alcm
2Princess1Mom busrax_ 5+3 13.40 da randevum var. Bebeği göremeyeceğimi düşünüyorum keseyi bile görsem rahatlıcam🤲
Sevgikaya1525 busrax_ inan ki söyledi ama hatırlamıyorum ultrason kağıdı verdi orda yazıyor mu bi yerde 0.46 cm yzıyor
GirlandBoy_Mom Mavili1480 randevu o saate vardı canım şansıma aslında sabah gitmeyi pek sevmiyorum ama 🙈
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Olsun daha iyi için rahat eder canım ben heyecanla saatleri sayarım artık ☺
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Bende mide bulantısı var çok hafif halsizlik var iki iş yapsam yoruluyorum 🥲☺
Yuuki Duruu3 İlk randevunuza geç mi gittiniz ? Benim ikinci gebeliğim daha gitmedim yeni öğrendim ilkinde çok erken gitmiştim bu sefer erken gitmek istemiyorum 🥲
Duruu3 Yuuki aynen kuzum 3 .cu gebeligim artık bildiğim için geç gittim ilk ultrasyona tam 7 haftalıkken gittim 🤤
GirlandBoy_Mom Mavili1480 bende fazlasıyla mide bulantısı var ya aklıma yemek geliyor mesela ondan bile midem bulanıyor 🥲