GirlandBoy_Mom Mavili1480 bende fazlasıyla mide bulantısı var ya aklıma yemek geliyor mesela ondan bile midem bulanıyor 🥲
Sevgikaya1525 busrax_ inan ki söyledi ama hatırlamıyorum ultrason kağıdı verdi orda yazıyor mu bi yerde 0.46 cm yzıyor
2Princess1Mom Ah ben keseyi de göremedim 🥺 Doktor bakmadı, önce beta istedi yarın sabah gel dedi betaya göre bakalım dedi. İlk betam biraz düşüktü çünkü ben tekrar vermek istememiştim psikolojim kaldırmayacaktı beta takibini 🥺
hhaziran busrax_ ilk gebeliğimde 6. Haftalarda duymuştum vajinal muayene ile. 2. Gebeliğimde 6+0 idi karın muayenesi ile duyuldu kalp atışı
nurdaneg0716 busrax_ birdaha kan verdiniz mi iki katına çıkması gerekiyor normalde ben 16 ile öğrendim bikere daha yaptım iki katına çıkmıştı 28ine randevu aldım bende sizin son adet tarihiniz nedir benim 7kasimda aynı ki acaba ondan soruyorum 🙂
busrax_ nurdaneg0716 bir daha kan vermedim. akışına bırakmak istiyorum sürekli kan tahlilleri beni yoruyor daha regli günüm gelmedi. beklenen adet tarihim yarın. son adet tarihim 22 ekim. 6 kasımda da yumurtlamam oldu.
Elifozmen33 Saniirm her bebek farklı oluyor Ben oğlumda 5 haftalıkken öğrendim ama 6 da bile duyamamistim 7 haftalıkken duyduk İkinci hamileliigm şuan 6 haftalıkken duyduk
Duruu3 Yuuki aynen kuzum 3 .cu gebeligim artık bildiğim için geç gittim ilk ultrasyona tam 7 haftalıkken gittim 🤤
Semamtr busrax_ 5+6 duydum çok erken değil mi diye sormuştum hatta. Evet normalde erken ama duyduklarımızda oluyor demişti doktorum