zlemceylan 3girlsb bugün randevum var bakalım geçen ay kimyasal oldu bu sefer de değer fazla artmış gibi bir geldi o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim 🥰❤️
3girlsb zlemceylan yok benimde böyleydi doktor hatta dedi % 60 dan bile fazla artmış çok iyi dedi korkma kötü şeyler düşünme sakın kötüyü çağırma ♥️
Eda75 zlemceylan olsun kuzum sorun değil estağfurullah ne kusuru dedim zaten gözünden kaçmıştır diye😇evet bende hamileyim canım yarın Allâh nasip ederse keseyi görmeye gidicem🙈❤
zlemceylan Eda75 yaa aynı zamanların hamilesiyiz 🥰 benden gün önceliğin var Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏼❤️
Bbk88 zlemceylan ne kadar süre önce kimyasal gecirdiniz ve kaça kadar cikmisti degeriniz şimdi ki değeriniz çok güzel artmış 🤗😇
Eda75 zlemceylan ben erkek hissediyorum kuzum ya en baştan beri ama herşeyden önce sağlıklı olsun yeter 🤲peki sen ne hissediyosun
zlemceylan Eda75 sağlıcakla gelsin 🥰❤️ ben çok önceden rüyamda yaşlı bir teyze gördüm senin ilk çocuğun kız olacak diyordu hayır olsun 🥰 rüyalarım genelde çıkar ama bakalım ben kendimde kız hissediyorum 😍
Eda75 zlemceylan benim eşimde ben hamile olduğumu öğrenmeden önce daha rüyasında bi kız bi erkek ikiz bebek görmüş sonra hamile olduğumu öğrendim 🙈bende rüyalara çok inanırım yarın keseyi görmeye gidicem bu rüya aklımdan çıkmıyor ama